«Є надія, що вдасться зробити дійсно якісний законопроект», - нардеп із Бердянська Єгор Чернєв про мобілізацію

Бердянськ 24
05.01.2024 · 15:08 · переглядів - 1693

Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки повідомив на власній сторінці у фейсбук про початок закритого обговорення резонансної ініціативи.

«Є надія, що вдасться зробити дійсно якісний законопроект», - нардеп із Бердянська Єгор Чернєв про мобілізацію
Чернєв: потреби Генштабу мають бути виконані. Джерело фото: сайт Верховної ради України

До дискусії в комітеті підключилися Головнокомандувач Валерій Залужний, начальник Генштабу Сергій Шаптала, Міністр оборони Рустем Умєров. Єгор Чернєв підкреслив, що обговорюють дійсно багато чутливих питань, і саме тому режим роботи – закритий.

Важливо, що Головком, Начальник ГШ та Міністр оборони обґрунтували основні підходи законопроекту та готові до співпраці. Спільно із військовими та Міністерством думаємо, які пункти законопроекту мають бути розглянуті в залі Верховної Ради в незмінному вигляді, а які потребують уточнень, переформулювання або зміни. Робота вийшла конструктивною, і Генштаб, і Міністерство оборони працюють у повній злагоді, тож є надія на те, що вдасться зробити дійсно якісний спільний законопроект, - зауважив Чернєв.

При цьому окремий наголос на розумінні того, що усі мобілізаційні потреби Генштабу в обов'язковому порядку мають бути виконані. Це, за словами народного депутата, необхідно для захисту нашої держави та інтересів усього нашого суспільства.

Зауважимо, що пост бердянського парламентаря викликає жваве обговорення. В коментарях підписники додають пропозицій. Чи будуть вони враховані - покаже остаточний варіант законопроекту, який сформують до дев’ятого січня.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок