В Бердянську невідомі шахраї полюють на пенсіонерів

Бердянськ 24
21.03.2024 · 15:05 · переглядів - 2578

Про два злочинних епізоди розповіла голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна

В Бердянську невідомі шахраї полюють на пенсіонерів
Під ударом найбільш незахищені категорії населення. Ілюстративне фото.

Перший епізод стався в мікрорайоні Колонія. Злочинці заманювали жертву гуманітарної допомогою. Про це зазначає на своєму телеграм-каналі Галіціна.

Сьогодні стався випадок із моєю мамою!! Вона вже похилого віку. Дуже. У Колонії зупинилась машина (номери та марку вона не запамʼятала). Спершу попросили допомоги, потім сказали, що приїхала роздавати пенсіонерам гуманітарку у вигляді ковдр та постільної білизни.

Мама відмовилась, то вони почали вмовляти її підвезти додому. Зайшли у квартиру!!! Тут я в шоці взагалі, стали вимагати сто тисяч, потім сімдесят!!! Із сусідньої кімнати вийшов онук і прогнав їх. А ті заходили в ліфт і сказали, що якщо у місті побачать, то заріжуть!!!! Попередьте рідних та близьких!!!

Ще одні історія сталася в одному із сіл Бердянського району. Знову під прицілом літня людина.

Жінка в автобусі також розповідала, що у них в селі бабусю також обманули. Прийшли двоє у двір, бабушка добра, впустила. "Гості" пропонували якийсь товар. Бабусі не вистачило грошей, попросила почекати, поки піде візьме у борг у сусідки. Поки ходила, ті вкрали гроші і втекли.

Криміногенна ситуація в Бердянську залишається жахливою. Раніше "Бердянськ 24" розповідав про діяльність в місті організованої злочинної групи, до якої входить лікар "швидкої".




Останні новини Бердянська
сьогодні, 20 травень, понеділок 2024
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок