З липня в окупованому Бердянську піднімуть комунальні тарифи

Бердянськ 24
03.05.2024 · 10:32 · переглядів - 2253

Становище кризових комунальних підприємств псевдовлада планує виправляти виключно за рахунок самих бердянців

З липня в окупованому Бердянську піднімуть комунальні тарифи
"Комунального раю" від окупантів бердянці не дочекалися. За два роки окупації тариф на фоду та фодовідведення підніматимуть вже втретє. Джерело: БВК

Голови ОСББ вже почали готувати абонентів до істотного зростання тарифів. Вода, обслуговування житлового фонду, вивезення сміття – це те, що точно подорожчає.

Більшої конкретики у джерел поки що немає, адже самопроголошена адміністрація закрито проводить процес формування цін на послуги. Розрахунки не надаються бердянцям для обговорення та пропозицій.

Як це було вже раніше з тарифами на воду або проїздом у громадському транспорті, містян просто ставлять перед фактом – з завтрашнього дня ви маєте платити більше. Це "завтра" назначено на 1 липня 2024 року.

Росіяни значно скорочують фінансування нових територій, на комунальних підприємства систематично зрізають і затримують зарплати. Отож, бердянські колаборанти при владі вирішили діяти найбільш простим способом і просто взяти ці гроші з кишень абонентів. При тому, що на початку окупації дешеві тарифи були одним з найбільш гучних пропагандистських прийомів.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок