Жінка з Бердянська отримала 12 років в`язниці за марш з триколором "мы вместе с россией"

Бердянськ 24
01.04.2024 · 10:00 · переглядів - 4518

Колаборанти тепер можуть зрозуміти ступінь покарання за прогулянки містом в атрибутиці країни-агресорки і агітацію за воєнних злочинців

Жінка з Бердянська отримала 12 років в`язниці за марш з триколором "мы вместе с россией"
Учасників таких парадів з ворожими прапорами вулицями Бердянська очікує дуже серйозне покарання. Деяким "прапороносцям" вже навіть визначили термін майбутнього ув`язнення. Фото: z-пабліки

Мешканка Бердянська вирішила пройтися в складі колони з нагоди "дня национального флага росии". Про це "Бердянськ 24" дізнався з Єдиного реєстру судових рішень.

В серпні 2022 року у пропагандистських телеграм-каналах з`явилося відео маршу колони в Бердянську із 77-метровим прапором рф. На кадрах вдалося ідентифікувати місцеву мешканку в білій футболці та кепці з надписом "росия".

В суді представники сторони обвинувачення висловили переконання, що таким чином жінка підтримує країну-агресора, її окупаційну адміністрацію та збройні формування і ставить за мету уникнення рф відповідальності за збройну агресію проти України.

Підозрювана досі знаходиться на окупованій території. На суд вона не з`явилася. Вердикт виявився максимально суворим по ч.6 ст.111 "Колабораційна діяльність". Вирок одразу набере законної сили після затримання винної.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 20 травень, понеділок 2024
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок