Ремонт автомобіля: вибір запчастин

Автомобіль для справжнього автомобіліста – це не лише транспортний засіб для пересування, - це хобі на все життя.

Ремонт автомобіля: вибір запчастин

Догляд за своїм авто, його тюнінг, ремонт, досить часто, забирають весь вільний час свого власника. Захоплений улюбленою справою чоловік завжди знайде, як вдосконалити своє авто, як перетворити його зі звичайної машини на своє своєрідне відображення. Тим, хто добре розуміється в механіці та електриці стануть в нагоді сучасні інтернет-сервіси, які не виходячи з дому дозволяють скласти детальний кошторис ремонту чи апгрейду свого чоторьохколісного «залізного коня». Одним з таких сайтів є магазин автозапчастин leoparts.com.ua.

Інтернет-представництво київського магазину автозапчастин пропонує своїм відвідувачам багатий асортимент товарів для широкого кола автомобілів. Клієнтам пропонується придбати як оригінальні запчастини до фірмових авто, так і їх копії. В залежності від купівельної спроможності покупця.

Зручний інтерфейс сайту дозволить швидко знайти модель вашого автомобіля і відповідні запчастини до нього. Авторський колектив, з метою полегшення пошуку конкретної деталі пропонує своїм клієнтам декілька шляхів:

  • Через систему пошуку за кодом деталі;
  • Через каталог за моделлю автомобіля (див. вижче);
  • Зв’язавшись з консультантом за одним з номерів телефонів представлених на сайті.

Для наочності перейдемо в розділ каталог і оберемо модель авто, наприклад VOLKSWAGEN http://leoparts.com.ua/catalog/auto/vw. Близько сотні моделей представленої марки відображені в магазині автозапчастин. При чому це стосується не лише моделей останніх років випуску, а й тих, які виступають ровесниками нашої Батьківщини.

Деталі кузову, двигуну, вихлопної та тормозної систем, фільтрів, системи охолодження, електрики, амортизаторів та пружин, рульового керування, підвіски, комплектуючі, системи подачі палива, коробки передач, опалення та вентиляції, кондиціонери, внутрішнє оздоблення та інші складові детально представлені в інтернет-магазині leoparts.com.ua.



На початок