Який вибрати слуховий апарат Starkey?

Слухові апарати американського виробництва Starkey будуть надійним помічником у відновленні слухової функції.

Який вибрати слуховий апарат Starkey?

Їх ефективність залежить від характеру й ступеня втрати слуху, розміру та форми вушного проходу. Для більшості пацієнтів важливу роль відіграє зовнішній вигляд пристрою, тому в таких випадках краще обирати варіанти-невидимки, які прекрасно справляються зі своєю основною задачею та зовсім не помітні при носінні.

Перш, ніж купувати слуховий апарат «Starkey», необхідно пройти діагностику слуху. Зробити це можна у львівському медичному центрі «Беттертон», де висококваліфікований спеціаліст огляне вуха на наявність механічних уражень та патологій. Після цього лікар проведе аудіометрію, визначить пороги чутності у пацієнта та можливі слухові відхилення. За результатами досліджень лікар проконсультує пацієнта щодо правильного підбору протеза, який був би максимально ефективним в даному випадку.

Ознайомившись з результатами дослідження, виведеними на аудіограмі, фахівець підбере з широкого асортименту кілька слухових апаратів, які б відповідали вимогам пацієнта. З представлених варіантів клієнт має змогу вибрати той, який максимально йому підходить за чіткістю мовлення, якістю звука, зручністю та ціною. Після того як вибір буде зроблено, наші спеціалісти налаштують прилад відповідно до потреб хворого.

Американська компанія «Starkey» є світовим лідером на ринку приладів для покращення слуху та вже допомогла повернутись до повноцінного життя багатьом тисячам людей. Завдяки інноваційним технологіям, використаним у виробництві, носіння протезів «Starkey» є максимально зручним і комфортним. Пацієнт не відчуває ніякого свисту, скрипу та дзирчання в вухах, які часто хвилюють тих людей, котрі носять дешевий слуховий апарат.

Американська компанія першою створила високотехнологічний внутрішньоканальний цифровий апарат для покращення слуху з набором спеціальних програм. Вони дозволяють налаштовувати, переналаштовувати пристрій, а справжньою його «родзинкою» є те, що він зовсім непомітний у вушному проході.

«Starkey» - це перша компанія, що застосувала у виробництві слухових апаратів сенсорні та нано-технології, виготовила водонепроникні пристрої, подолала проблему погіршення чутності в шумному середовищі. Не дивлячись на значні досягнення у виробництві пристроїв для слухопротезування, компанія не зупиняється, а далі створює та впроваджує інновації.

Маєте проблеми зі слухом, та не наважуєтесь на боротьбу з ними? – Настав час забути про незручності і брати від життя все. Щоб повернути собі можливість насолоджуватись всією палітрою звуків, звертайтесь у львівський центр слуху «Беттертон» і досвідчені фахівці нададуть вам необхідну допомогу.



На початок