Керамічні брекети

Керамічні брекети Останнім часом небувалою популярністю користуються послуги стоматологів-ортодонтів.

Але це не дивно, бо ортодонтична стоматологія досягнула нового рівня свого розвитку. Нині вирівнювання зубів через носіння брекетів не асоціюється із огидністю. 

За допомогою професіоналів лікарів-ортодонтів встановлюються керамічні брекетии найкращої якості, які допомагають позбутися неправильного прикусу і вирівняти викривлений зубний ряд. Такі послуги допомагають людям позбутися фізичного та психологічного дискомфорту пов’язаного із зовнішнім виглядом далеко не ідеальних зубів. 

Керамические брикеты

Звичайно, керамічні брекети не забезпечують швидке лікування, результати якого будуть помітні вже наступного дня. Стоматологія ортодонтична ефективна тільки при умові її поступового і правильного застосування, яке триває півтора-два роки. Крім того, необхідний регулярний контроль з боку стоматолога- ортодонта. Авжеж без брикетів при такому типі лікування не обійтися. 

Керамічні брекети сьогодні вирізняються зручністю конструкції, ефективністю та непомітністю для інших людей. Зараз виготовлюють різні брикети. Наприклад за типом фіксації брекети бувають: внутрішні і зовнішні. За функціями брекети є: лігатурні (утримують дугу завдяки еластичним лігатурам), без лігатурні (утримують дугу завдяки спеціальному замку) и само лігатурні.

Перевагою сучасних керамічних брикетів є те, що вони на зубах менш помітні, аніж металеві конструкції. Слід відзначити, що до них менше пристає зубний наліт. Загалом, цю систему обирають пацієнти, для яких велике значення має їх естетичний вигляд. Щоправда, в деяких випадках, керамічні брекети без металевого пазу можуть потребувати більшого терміну лікування, через те, що тертя між зубом та дугою трохи підвищене.

perfectdent.lviv.ua



На початок