Як вибрати лінзи для зміни кольору очей?

Кольорові контактні лінзи на сьогодні користуються великою популярністю. Перш за все тому, що вони роблять очі виразнішими, а також дають можливість змінювати колір очей.

Як вибрати лінзи для зміни кольору очей?

Такими лінзами можуть користуватися як люди із захворюваннями очей, так і ті, хто не має жодних проблем із зором. До речі, тим, хто страждає далекозорістю, підібрати лінзи досить складно, так як «плюсові» лінзи випускаються доволі  рідко, і тому їх доводиться виготовляти на індивідуальні замовлення. Для власників хорошого та «мінусового» зору на сайти linza.com.ua наявний широкий вибір кольорових контактних лінз різних кольорів та відтінків.

Як приклад, широкою популярністю користуються кольорові лінзи FreshLook ColorBlends, FreshLook Colors и FreshLook Dimensions американського бренду CIBA VISION. Та при великій наявності і доступності придбання лінз до їх вибору слід підходити досить зважено. Бо ж вибираючи колір за каталогом, слід пам’ятати про колір райдужної оболонки власного ока.

Турбуватися про те, що носити кольорові контактні лінзи безпечно, не слід.

Треба знати, що складова лінзи знаходиться всередині неї і ніяким чином не доторкається до рогівки ока. Та слід зазначити, що повна безпека при користування лінзами  досягається лише при правильному дотриманні та грамотному підборі лінз. Проконсультуватись та придбади контактні лінзи ви можете тут.

Якщо спочатку кольорові лінзи вживалися для приховання дефектів очей, то останнім часом технології  їх виготовлення почали підлаштовуватися під модні віяння. На сьогодні можна знайти лінзи, які не тільки змінюють колір очей, а й надають  їм незвичайних відтінків.  Це так звані фестивальні лінзи. Вони дійсно надають очам фантастичного вигляду. Але носити їх довго не можна – всього кілька годин.

Такі відтінкові лінзи не підходять для власниць темних очей.

Для карих, сірих, чорних очей підходять лінзи такого ж кольору. Ободок таких лінз розташовується навколо зіниці і дає сильний відтінок при яскравому освітленні. Природний колір очей стає при цьому більш яскравішим і більш виразнішім.

Представниці світлих очей можуть обирати лінзи будь-якого кольору. До речі, треба використовувати лінзи з багатоступеневим забарвленням. Вони можуть мати темний обідок по краю, але райдужна оболонка відбиватиме справжній колір очей, й робити його більш насиченим і яскравим.

Підбираючи лінзи, слід добре знати колір своїх очей.

Наприклад, карі очі мають різні відтінки, такі як зелені вкраплення, темні поволоки, коричневі чи фіолетові тіні. Виходячи з цього й лінзи слід підбирати відповідно відтінкам, які переважають у вашому погляді.

Власники зелених очей також часто експериментують з відтінками – обирають або насичений зелений, або підсилюють його, роблячи погляд виразним і глибоким. Лінзами люди користуються вже понад 40 років. І з кожним роком ця індустрія розширюється, поповнюючись новими  модними розробками.



На початок