Яка вартість ОСАГО в 2018 році?

Власники транспортних засобів, у яких закінчується строк дії поліса ОСЦПВ, активно штурмують інтернет, намагаючись з'ясувати, у скільки їм обійдеться обов'язкове автострахування у 2018 році.

Яка вартість ОСАГО в 2018 році?

Спробуємо розібратися, які тарифи пропонують страхові компанії, і чи варто побоюватися обіцяних нововведень.

Скільки буде коштувати автоцивілка?

Що стосується підвищення вартості укладення договору автострахування, то про це наразі мова не йде. Кінцева ціна поліса буде залежати від сталої кількості коефіцієнтів. Найбільше на вартість ОСЦПВ впливає регіон реєстрації транспортного засобу. Так, дешевшим поліс буде у регіонах, а найбільша автоцивілка ціна буде у Києві - https://axa-ukraine.com/insurance/auto-insurance/oscpv/.

Також важливим є тип вашого авто та обсяг його двигуна. Сам водій теж впливає на тариф поліса, тому що враховується його стаж і характер керування. При цьому, приводом для зниження ставки може стати зразкова їзда на протязі декількох років. Особливо ефективно цей козир спрацьовує, якщо ви протягом багатьох років обслуговуєтеся в одній і тій же страховій компанії.

Ще одним ціноутворюючим фактором виступає франшиза. Її відсоток безпосередньо впливає на вартість ОСЦПВ, тому рекомендується звернути на відповідний пункт договору особливу увагу. У будь-якому випадку, відмовитися від страховки не вийде, адже її наявність передбачена на законодавчому рівні.

Що нового чекає на водіїв найближчим часом?

Єдиною зміною, яке очікується найближчому майбутньому, є впровадження електронного поліса ОСЦПВ. Це означає, що всі формальності, пов'язані з його купівлею будуть перенесені в інтернет. Чи вплине це на вартість страхування автомобіля поки не відомо. Однак те, що з’явиться істотна економія часу, вже радує.

Ще одне приємне явище все частіше стало виявлятися в процесі оформлення договору авто страхування. І це усілякі бонуси. Останні стали активно використовуватися страховими компаніями для залучення клієнтів. Власники транспортних засобів від такого стану справ тільки виграють.
Найбільш часто страхувальників авто заохочують карткою технічного асистансу, бензином у подарунок або безкоштовною доставкою. Деякі компанії пропонують знижки від 5% до 10%. Так що не так вже все сумно на сучасному ринку автострахування. І водіям транспортних засобів не варто переживати з приводу покупки обов'язкового ОСЦПВ, адже воно у підсумку гарантує суцільні вигоди.



На початок