Особливості новобудов Луцька: житлового комплексу «Оберіг»

Квартири від забудовника у Луцьку відрізняються тим, що відповідають всім сучасним стандартам якості.

Особливості новобудов Луцька: житлового комплексу «Оберіг»

Вони побудовані з урахуванням багатьох факторів, передбачають підвищений комфорт життя для покупців. У нових житлових будинків є свої переваги, які неможливо ігнорувати — всі умови для життя (комфортабельні квартири і розвинена інфраструктура.

Особливості новобудов

Всі квартири від забудовників у Луцьку відрізняються від старих будівель безліччю переваг. Серед них можна відзначити такі:

  • квартири від забудовника у Луцьку наявність облаштованої прибудинкової території, яка включає в себе не тільки парковку (криту, відкриту, підземну і т.д.), але і дитячі майданчики, які дозволяють жити в комфортних умовах всією сім'єю;
  • квартири від забудовника у Луцьку мають зручну транспортну доступність, розвилка для автомобілів, близькість до зупинок метро і т.д. - можливість швидко потрапити в потрібне місце в значній мірі економить час;
  • комфортабельні умови життя, які в обов'язковому порядку дотримуються всіх сучасних стандартів — зручне планування, фіксована мінімальна площа квартири, висоти стель, наявність косметичного ремонту та усіх необхідних комунікацій, які потрібні для повноцінного життя.

Щоб купити квартиру в новобудові у Луцьку, потрібно ретельно вивчити її технічну документацію. Має значення все - від розташування будівлі до наявності поблизу необхідної інфраструктури, яка дозволить перебувати в межах житлового комплексу з великим комфортом.

Так як купити квартири в новобудові Луцька можливо тільки з урахуванням згаданих моментів, не можна вибирати перший-ліпший варіант. Треба знайти більш відповідний варіант, який стане дуже комфортним житлом на довгий час.

Переваги ЖК "Оберіг"

Купити квартиру в новобудові Луцька можна в одному з комфортабельних комплексів, якими зайнятий на даний момент забудовник. Наприклад, житловий комплекс "Оберіг" буде являти собою дев'ятиповерхових кам'яний будинок, який розділять на дві житлові секції.

Ціни на квартири в новобудовах Луцька залежать від комплектації квартир. У житловому комплексі можна придбати нерухомість з такими характеристиками:

  • всі будівельні матеріали відповідають державним стандартам, стіни спеціально утеплені, будинок має в своєму розпорядженні автономним опаленням;
  • якщо є бажання купити квартиру в новобудовах Луцьку, слід пам'ятати, що в даному житловому комплексі висота стель складає 2, 7 м, що в середньому більше, ніж в більшості старих будинків;
  • в стандартне оформлення квартири входять — металеві вхідні двері, якісна штукатурка стін, бетонна стяжка на підлозі, енергозберігаючі металопластикові вікна з підвіконнями, встановлені лічильники на всі підведені комунікації.

Ціни на квартири в новобудові Луцька відрізняються в залежності від житлового комплексу. Це слід пам'ятати при виборі нерухомості.



На початок