Найкрасивіші набережні світу

Дізнайтеся про найкрасивіші набережні світу, де можна насолоджуватися пейзажами та відпочити від міської суєти. Рекомендації щодо відпочинку та розваг на набережних

Найкрасивіші набережні світу

Пам'ятки, пам'ятники, відомі музеї, архітектура – те, заради чого мільйони українців вирушають у мандри різними країнами світу. Культурна спадщина на цьому не закінчується, справжнім атмосферним спогадом про поїздку буде прогулянка мальовничою набережною. Знадобиться лише закордонний паспорт, страховка для виїзду за кордон, квитки, у деяких випадках віза і можна вирушати до Індії, Франції, Греції, Бразилії за незабутніми враженнями.

Франція

бульвар круазетт на набережной

Славиться набережною на бульварі Круазетт, що знаходиться в Каннах – біля будівлі легендарного кінофестивалю та Старого порту. Уздовж майже трикілометрової зони простяглися шикарні пляжі із готелями. Прогулюючись берегом, можна милуватися морем, Леринськими островами, котрі розташовані далеко. Уздовж оглядової лінії розставлені стільчики, тому можна присісти і зануритися в роздуми.

Англійська набережна в Ніцці вразить розкішшю, здивує Замковою горою, блакитним берегом, пляжами, різними готелями з магазинами.

Для поїздки не потрібно ніяких додаткових дозволів крім страховки та міжнародного паспорта.

Індія

набережна марін-драйв мумбаи

Улюблена набережна мандрівників й молоді Марін-драйв розташована в колишньому Бомбеї (тепер Мумбаї). Прогулюючись нею можна побачити вишукані будівлі в стилі ар-деко, мис Наріман Пойнт, затоку Бек-бей, приголомшливий пляж, акваріум, Малабарський пагорб, ботанічний парк, не кажучи вже про краєвид на Аравійське море.

З 1 березня 2023 року для українців спростили в'їзд, тепер візу можна оформити онлайн, а отримати вже після прибуття. Також потрібен паспорт та страховка для виїзду за кордон.

Греція

набережною Ханьї крит

Країна порадує невеликою, проте чарівно красивою набережною Ханьї, яка розташована на о. Крит. Трохи нагадує Венецію, але водночас поєднує в собі візантійську, турецьку і, звісно, грецьку архітектуру. Знаходиться на ній колишня мечеть, старовинний корабель ще мінойської цивілізації, середньовічна фортеця, маяк.

Для поїздки – такі ж правила, як у Франції та загалом у Європі.

Бразилія

набережна Копакабана

Найбільше сподобається туристам набережна Копакабана, розташована в Ріо-де-Жанейро. Пісочні скульптури, постійні фестивалі, феєрверки, маскаради та неймовірні пляжі, на яких не раз виступали світові знаменитості – те, що щороку притягує мільйони людей.

Якщо не збираєтеся затримуватися понад 90 днів, для українців в'їзд повністю вільний, віза не потрібна.

Ізраїль

Набережна Таелет

Набережна Таелет, котра простягнулася вздовж усього Тель-Авіва, здивує багатогранністю та незвичайністю. Цікаво, що на ній розташовано багато тематичних пляжів, наприклад, є для купання з собаками чи пляж Барабанщиків. Тут також часто проходять фестивалі та різні розважальні заходи. Крокуючи набережною можна споглядати дивовижну сучасну архітектуру, відображену в будівлях готелів, різних ресторанів.

Потрапити в Ізраїль можна без візи, тільки із закордонним паспортом, страховкою для виїзду за кордон, документами, що розкривають мету поїздки.

Звісно, це не весь перелік чудових набережних – у світі ще багато гарних місць, достатньо лише розпочати свою подорож!

 



На початок