Збільшення грудей: нюанси підготовки до операції

Корекція молочних залоз в сторону їх збільшення може проводитись різними шляхами, але найбільш результативний та перевірений — мамопластика

Збільшення грудей: нюанси підготовки до операції

Проводять процедуру згідно з наступними показаннями:

  • мікромастія (маленькі груди);
  • післялактаційна інволюція молочних залоз;
  • мастоптоз (опущення грудей);
  • асиметрія молочних залоз.

До операції потрібно відповідно підготуватись, що дасть можливість легше перенести хірургічне втручання та швидше відновитись. На сьогодні актуальне поетапне проходження процесу підготовки до мамопластики, та спочатку треба зробити правильний вибір клініки. Якщо вас цікавить максимально якісний варіант, тоді варто розглянути збільшення грудей в Києві в клініці Anacosmo, оскільки тут застосовують передові методи пластичної хірургії.

Етап 1: первинна консультація

Перший візит до пластичного хірурга з приводу мамопластики триває доволі довго, оскільки лікар детально розповідає головні особливості процедури, деталі її проведення, а головне — результати, які може отримати пацієнтка. Лікарю важливо зрозуміти, чи готова жінка фізично та психологічно до майбутніх змін, саме тому проводиться взаємний дискурс у вигляді питання-відповідь.

Лікар може відмовитись від проведення операції, якщо визначається вагітність, інфекційне захворювання в гострій фазі протікання, незавершене лікування онкології, вік до 18 років, ожиріння, цукровий діабет в декомпенсованій формі.

Якщо всі питання обговорені й прийняте рішення по проведенню операції, тоді хірург призначає дату хірургічного втручання та дає направлення на додаткову діагностику. 

Етап 2: лабораторні аналізи та інструментальне обстеження

збільшення грудей

Практично всі пацієнтки повинні здати загальні аналізи крові та сечі, біохімічний аналіз крові, коагулограму. З інструментального обстеження призначається ЕКГ, флюорографія, ультразвукове дослідження молочних залоз та вен на нижніх кінцівках.

Якщо жінка знаходиться в репродуктивному віці, тоді груди обстежують за допомогою УЗД на 6–12 дні місячного циклу.

Етап 3: дотримання загальних рекомендацій

Перед мамопластикою пластичний хірург зазвичай дає загальні рекомендації, виконання яких позитивно впливає на хід самої операції та протікання післяопераційного періоду. Зазвичай наголошують на таких моментах:

  • необхідність відмови від паління та вживання алкоголю приблизно за місяць до корекції грудей;
  • дотримання правил здорового харчування, одне з яких — відмова від швидкоїжі, жирної їжі, соленого, солодкого тощо;
  • припинення використання деяких медичних засобів (гормональних ліків та контрацептивів, протизапальних препаратів, вітамінів, ацетилсаліцилової кислоти);
  • нормалізація робочого режиму та відпочинку;
  • уникнення стресів та частіше знаходження на свіжому повітрі.

На саму операцію можна підготувати змінний одяг (капці, зручний одяг,  білизну). Іноді може бути потреба у спеціальній білизні, про що варто завчасно дізнатись у лікаря.



На початок