Професійна косметика Academie Scientifique de Beaute — одна з лідерів у сфері краси

Французький фармацевт Жорж Ге в 1926 створив успішну компанію Academie Scientifique de Beaute

Професійна косметика Academie Scientifique de Beaute — одна з лідерів у сфері краси

Вона стала виробником косметичних препаратів високого класу та інститутом для навчання професійних майстрів-косметологів.

Усі ці роки компанія Academie вдосконалювалася і займала одну з провідних позицій у створенні косметичних засобів. Професійна косметика Academie https://kosmetolog.ua/ua/academie/ постачається по всьому світу, забезпечуючи найкращі центри краси.

Основне завдання розробників продукції Academie — створення ефективних програм для догляду за всіма типами шкіри обличчя та тіла. Завдяки інноваційним науковим досягненням, засоби Academie сприяють задоволенню косметологічних потреб жінок та чоловіків у всьому світі як у салонах краси, так і в домашніх умовах.

Інтернет-магазин Косметолог здійснює продаж оригінальної продукції Academie, гарантує чудову якість та очікуваний результат. Ми пропонуємо кваліфіковану консультацію, яка полегшить пошуки необхідного косметичного засобу.

Основні напрямки косметики Academie

Зважаючи на основні потреби різних типів шкіри, бренд Academie створив програму догляду, що складається з трьох базових етапів. Вона включає:

  • очищення (м’яке та дбайливе, що не порушує природний баланс шкіри);
  • стабілізацію (зволоження та живлення шкіри);
  • досягнення головної мети (розгладження зморшок, вирівнювання кольору, лікування атопічного дерматиту, регенерація шкіри).

Компоненти, що використовуються у виробництві косметики Academie, є гіпоалергенними. Засоби для догляду за шкірою створені з якісної та безпечної сировини, що отримується завдяки досягненням сучасних технологій.



На початок