Що треба зробити туристу в "перлині біля моря": інструкція від сайту "Моя Одеса"

Що треба зробити туристу в "перлині біля моря": інструкція від сайту "Моя Одеса"

Слідуючи маршруту від MyOd.info, ви всього за кілька днів зможете побачити всі найцікавіші пам'ятки та привезти з Одеси незабутні враження. Адже Одеса - одне з найдивовижніших та найколоритніших міст України.

Поторгуватися на Привозі, насолоджуючись Одеським колоритом

Напевно, всі пам'ятають знамениті пісенні рядки «Немає Одеси, без Привозу і без Нового базару». Вони повністю відповідають реальності, адже Привоз – це найколоритніше місце Одеси, її серце. Тут ви зможете не тільки придбати найсвіжішу та найсмачнішу одеську тюлечку та інші продукти, але й вдосталь поторгуватися, спробувати практично все та почути одеські «перли» від корінних одеситів. Приготуйтеся до того, що ваші сумки з одеського Привозу будуть непідйомними, адже тут найнижчі ціни та найсмачніші продукти. Не забудьте взяти з собою фотоапарат, щоб відобразити оригінальні та смішні цінники.

Їсти цукрову кукурудзу на пляжах

Перше місце, куди відправляються туристи, які відвідали Одесу в літній період, — численні пляжі, що розтягнулися вздовж усього міста. На одеських пляжах ви зможете не тільки отримати бронзову засмагу під спекотним сонцем Південної Пальміри, але й насолодитися смачною цукровою кукурудзою, яку продають на всіх пляжах. Не відмовте собі та своїм дітям у цьому задоволенні, адже в Одесі (особливо на пляжі) кукурудза справді фантастично смачна! А для ласунів тут пропонують медову пахлаву, пиріжки та трубочки зі згущеним молоком – справжня смакота.

Здійснити променад по Дерибасівській

Дерибасівська – це головна вулиця Одеси, її душа та основна пам'ятка. Прогуляйтеся цією пішохідною вулицею, яка втілила в собі сучасну Одесу: поєднання одеської культури та гумору, чарівність приморського міста, висококласний шопінг та відпочинок у численних кафе та ресторанах. Флануючи Дерибасівською, зверніть у Міський сад і відпочиньте в тіні розлогих дерев, насолоджуючись дзюркотливими фонтанами та звуками музики вуличних артистів.

Уличные музыканты в Одессе

Що ще зробити в Одесі, нам підкаже MyOd.info. Ви дізнаєтесь про ще понад десять цікавих місць та активностей, які обов'язково треба спробувати при нагоді.



На початок