Нарешті життя алергіків перетворилось на задоволення

Нарешті життя алергіків перетворилось на задоволення

Природа в теплий період захоплює своєю красою. Яскраві квіти, рясно вбрані дерева викликають піднесення настрою. На жаль, не всі люди чекають літо з нетерпінням. За статистикою в період цвітіння збільшуються звернення до медиків. Але не слід забувати про побутові алергії, що з’являються незалежно від погоди. Для швидкого зняття симптомів лікарі призначають Дексаметазон різних форм випуску. Препарат ефективний і при інших захворюваннях аутоімунної етіології. Має виражену фармакологічну дію.

Дексаметазон: показання та різні форми випуску

Препарат зменшує запалення, алергічні реакції при аутоімунних станах, неінфекційних хворобах. Для зручності застосування фармацевтичні компанії випускають різні лікарські форми:

  • очні краплі при кон’юнктивітах, запаленні рогівки, післяопераційному набряку;
  • таблетки проти системної вовчанки, ревматоїдного артриту, порушення функцій надниркових залоз, алергічних дерматитів, ринітів;
  • ампульний розчин для шокових станів, гострої ниркової недостатності. 

Дексаметазон — ефективний, але має побічні реакції штучних стероїдів. 

дексаметазон

Ніколи не призначайте собі ліки самостійно. Це небезпечно. Тільки спеціаліст на основі знань, досвіду має право встановлювати терапію, її тривалість. Після лікарського призначення Дексаметазону суворо дотримуйтесь рекомендацій та дозування.

Де в Україні найнижча ціна на Дексаметазон? 

Пацієнти відмічають, що в інтернеті медикаменти дешевше. Зручне замовлення позбавляє від пошуку по всьому місту, допомагає знайти рідкісні препарати.

Велика мережа аптек «Бажаємо здоров’я» працює за ініціативою «Доступні ліки». ЇЇ мета — дати пацієнтам найкраще обслуговування. Кількість фірмових установ з доступними цінами постійно збільшується. Сайт apteka.net.ua пропонує фіксовану вартість на Дексаметазон при бронюванні онлайн. Замовлення додаткових ліків за списком ще більше економить кошти.

Зареєструйтесь на сайті, щоб завжди мати оперативну інформацію про знижки. Аптека щодня дарує акції та бонуси своїм клієнтам.



На початок