Шини Kapsen RS23 для найскладніших подорожей

Шини Kapsen RS23 для найскладніших подорожей

Модель, представлена китайським виробником у 2017 році, може по праву називатись універсальною. Вона отримала дуже специфічний протектор, який чудово показує себе на різних типах доріг. Крім того, було розроблено унікальну формулу компаунду. Вона містить цілий список високоефективних компонентів та добавок, які надають покришкам стійкості до перепадів температур.

Всесезонні шини Kapsen RS23 призначені для оснащення великих та важких автомобілів із високим дорожнім просвітом. Тому не дивно, що розробники забезпечили їх дуже міцним каркасом. Багатошаровий корд містить текстильні, нейлонові та металізовані волокна. Він не втрачає своєї форми під час тривалого сезонного зберігання, при перевезенні важких вантажів або через сильний удар.

Покришки добре працюють на нерівній дорозі, вони не бояться поритого ямами та тріщинами асфальту. Також ці колеса можна рекомендувати тим, хто часто виїжджає за межі міських вулиць та міжміських шосе. Завдяки своїй підвищеній міцності покришки незамінні у передмісті та селі, а також під час поїздок на природу. Вони оптимальні для тривалих подорожей та туризму.

Спеціально для вимогливих автомобілістів, які вважають за краще перестрахуватися, майстри Капсен додали в асортимент кілька розмірностей із захистом боковин. Ці моделі позначені маркуванням XL (наприкінці типорозміру).

Розмірний ряд шин складається з типорозмірів найбільш популярних серед власників позашляховиків (таких як 265/65 R17). Їх посадкові діаметри варіюються від 15 до 18 дюймів, тому підбір шин не складає труднощів.

Будова та особливості протекторного малюнка

колеса

Дизайн моделі відрізняється надзвичайно високою рельєфністю. У малюнку присутні лише блоки без будь-яких поздовжніх ребер. Використавши таку стратегію, інженери бренду планували максимально підвищити прохідність та стійкість шин. Треба сказати, що це їм добре вдалося. Покришки справді чудово справляються з нерівною дорогою, кам'янистою та піщаною місцевістю, не буксують на розмитому ґрунті, вибираються із заболочених ям.

Така чудова прохідність є результатом роботи великих блоків. У центральній області протектора розташовані широкі блоки «неправильної» форми. Вони забезпечують колесам стабільність на асфальті. По обидва боки цих елементів розмістилися блоки менших розмірів, вони оточення глибокими дренажними каналами і працюють на створення зчеплення з вибоїстою, поритою ямами і тріщинами поверхнею. Завдяки тому, що шашки здатні зминатись, а потім знову відновлювати свою колишню форму, шини демонструють стійкість на неякісному дорожньому покритті. Водій та його пасажири можуть оцінити це за тим, як м'яко та тихо рухається позашляховик.

Важливу функцію виконують блоки плечових зон. Вони стабілізують автомобіль при вході в повороти та під час маневрування. Водій завжди може розраховувати на бездоганну керованість та передбачуваність свого транспортного засобу.

Головною функцією дренажної системи є збирання та видалення дощової води з плями контакту. Якщо всесезонна гума Kapsen RS23 використовується в холодну пору року, то глибокі канали і жолобки виводять із робочої області шини сніг, бруд і сльоту.

Незважаючи на те, що універсальні покришки можуть витримувати високі та низькі температури, а також різку зміну погоди, вони не можуть бути повноцінною заміною зимових колес. Лише мешканці південних областей можуть їздити на Kapsen RS23 весь рік. Малосніжні зими без сильних морозів дозволяють їм це. У випадку сильних снігопадів або дуже низьких температур безпеку зможуть забезпечити лише спеціальні зимові колеса.



На початок