Інноваційне партнерство Hyundai, Kia та Samsung - революція у з'єднанні мобільності та домашніх просторів

Інноваційне партнерство Hyundai, Kia та Samsung - революція у з'єднанні мобільності та домашніх просторів

Кокпіт сучасного автомобіля з інтегрованим SmartThings для доступу до розумного будинку

 

Hyundai, Kia та Samsung Electronics співпрацюють, щоб з'єднати мобільність та домашні простори, про це "Бердянськ 24" дізнався з прес-релізу що 5 січня опублікували Hyundai Motor Group. Hyundai та Kia інтегрують платформу IoT (Інтернет речей) "SmartThings" від Samsung до своїх автомобільних послуг. Ці компанії прагнуть розмити межі між житловими просторами та мобільністю, оптимізуючи час до, під час та після водіння. Служба "Car-to-Home" дозволяє керувати побутовими приладами на відстані за допомогою голосових команд під час водіння, тоді як служба "Home-to-Car" дозволяє перевіряти стан автомобіля, керувати його функціями та управляти зарядкою до та після водіння. Клієнти також матимуть можливість випробувати неперервну зв'язність завдяки оновленням через OTA та USB.

Підготуй дім до вашого приїзду завдяки інтеграції ІоТ

Hyundai Motor Company та Kia Corporation оголосили про підписання угоди з Samsung Electronics для партнерства щодо служб "Car-to-Home" та "Home-to-Car" з метою покращення зв'язку між житловими просторами та мобільністю. Завдяки цій угоді клієнти Hyundai та Kia зможуть віддалено керувати цифровими пристроями за допомогою голосових команд та сенсорних панелей через системи інфотейнменту своїх автомобілів та, навпаки, керувати різними функціями автомобіля через AI-гучномовці, телевізори та смартфонні додатки. Це стане можливим завдяки органічній інтеграції між службами для підключених автомобілів Hyundai та Kia та платформою IoT "SmartThings" від Samsung.

приблизно так може виглядати доступ до розумного будику у кокпіті авто

Приблизно так може виглядати доступ до розумного будику у кокпіті авто

 

Hyundai та Kia мають намір розширити свої служби "Car-to-Home" та "Home-to-Car" до клієнтів за кордоном, інтегруючи їх платформи для підключених автомобілів та "SmartThings" від Samsung. Для цього Hyundai та Kia розроблятимуть стабільні системи інфотейнменту, які зможуть надавати ці служби через оновлення OTA та USB, навіть для існуючих автомобілів.

Hyundai Motor Group є глобальним підприємством, яке створило ланцюг цінностей на основі мобільності, сталі, будівництва, а також логістики, фінансів, ІТ і послуг. З приблизно 250,000 співробітників по всьому світу, мобільні бренди Групи включають Hyundai, Kia та Genesis. Завдяки творчому мисленню, співпраці та готовності взятися за будь-які виклики, Hyundai Motor Group прагне створити краще майбутнє для всіх. Група активно працює над інноваціями та розширенням своїх можливостей у галузі мобільності, прагнучи змінити спосіб, яким люди взаємодіють з транспортними засобами та їхнім життєвим простором.



На початок