Стакани з купольною кришкою: найкращий вибір для подачі прохолодних напоїв і десертів

Стакани з купольною кришкою: найкращий вибір для подачі прохолодних напоїв і десертів

З настанням тепла все частіше відвідувачі кав'ярень замовляють різноманітні прохолодні напої чи молочні коктейлі. Звичайно, можна подавати їх у паперових стаканах, але набагато зручніше використовувати пластикові купольні стаканчики. Вони повністю прозорі, що дозволяє побачити приготований напій. Вибрати стакани з купольною кришкою різних форм і об'ємів можна у каталозі інтернет-магазину КРИСТАЛ https://krystal-shop.com/ua/g108114121-stakany-kupolnoj-kryshkoj.

Що можна подавати в купольних стаканах?

Незаперечним плюсом цього одноразового посуду є його широка сфера застосування. У прозорих ємностях можна подавати:

  • десерти, такі як тірамісу, чизкейки, різноманітні трайфли;
  • фрукти і ягоди. Люди цінують здорову їжу, тому все більше кав'ярень формату "на винос" продають порційно полуницю, ожину, малину чи лохину;
  • морозиво. В теплу пору року треба розширювати асортимент меню закладу для збільшення прибутку. Для подачі морозива кульками ідеально підходить купольний стакан;
  • різноманітні прохолодні напої – лимонади, холодну каву, молочні та безалкогольні коктейлі.

Переваги стаканчиків з купольною кришкою

Крім очевидної переваги для бізнесу – розширення основного меню і, як наслідок, підвищення прибутку, варто відзначити і плюси самих стаканчиків:

  1. Якісний і безпечний матеріал. Цей вид одноразового посуду виготовляється з ПЕТ-пластику. Він не містить шкідливих добавок, сумісний з харчовими продуктами і ніяким чином не впливає на їхній смак.
  2. Продумана і зручна конструкція. Пластикові купольні стакани мають щільні і міцні стінки, які не деформуються під вагою напою. Вони не випадають з рук, а надійна фіксація кришки запобігає розливанню.
  3. Варіативність розмірів. Можна замовити стаканчики різних об'ємів, виходячи з потреб кав'ярні.
  4. Є можливість підібрати окремо стаканчик і кришку (з отвором або без).
  5. Доступна ціна. При оптовому замовленні в магазині КРИСТАЛ діють вигідні ціни, які приємно здивують покупця.

Стакани з купольною кришкою – це ідеальний вибір для подачі прохолодних напоїв і десертів у будь-якому закладі громадського харчування. Вони забезпечують зручність, захист і привабливий зовнішній вигляд, що робить їх незамінними для стильної і комфортної подачі продукції вашим клієнтам.



На початок