Будь мужчиной. Как хорошо выглядеть

Будь мужчиной. Как хорошо выглядеть Существует несколько вопросов, которые влияют на внешность мужчины.

Хорошо выглядит мужчинаІснує кілька питань, які впливають на зовнішність чоловіка. У цій статті ми визначимо деякі поради, які можна застосовувати для правильного догляду за своєю зовнішністю.

Догляд за шкірою

Умивайтеся щодня, щоб видаляти відмерлі клітини шкіри, а також зайвий жир і бруд. Після вмивання використовуйте зволожуючий шкіру крем. Періодично використовуйте скраби, щоб видалити мертві клітини і очистити пори. Захищайте шкіру від дії сонячних променів. Приймайте вітаміни С і Е, які допомагають шкірі залишатися молодою.

Стоматологія

Вибираючи зубну щітку, переконайтеся, що вона не дуже жорстка, інакше ви можете пошкодити ясна. Пийте більше води, приймайте вітамін D і кальцій. Це допоможе зберегти зуби здоровими. Неприємний запах з рота може бути викликаний бактеріями, які розмножуються. Придбайте спеціальний скребок для його чищення. Центр сучасної стоматології допоможе вам вирішити проблеми з гігієною порожнини рота.

Догляд за волоссям

Так само, як павич використовує пір'я свого хвоста, щоб привернути самку, чоловіки можуть використовувати своє волосся, щоб привернути увагу протилежної статі.

Коротка стрижка

Якщо у вас коротка стрижка - не впадайте у відчай. Коротке волосся зовсім не означаэ - нудні. Спробуйте косий проділ.

Довге волосся

З довгим волоссям потрібно працювати, щоб не виглядати як рок-зірка.

Лисина

Чи знаєте ви, що дві третини чоловіків до старості втрачають всі або більшу частину волосся? Але що ви можете зробити? Використовуйте шампуні, які роблять волосся товщим.



На початок