ChatGPT-4 для бізнесу та комерції — використання ШІ в пошуковику Bing

Відомий розробник штучного інтелекту OpenAI нещодавно представив оновлену версію ChatGPT-4. Ця версія стала набагато «розумнішою». Програма краще розуміє сенс запитів, а також вміє розпізнавати зображення.

ChatGPT-4 для бізнесу та комерції — використання ШІ в пошуковику Bing

В мережі шириться багато жартів — деякі користувачі пишуть, що шосте оновлення буде створене п’ятою версією, а розробники залишаться без роботи. Якщо ж серйозно, то припущення щодо того, що ШІ буде використовуватись для роботи в багатьох галузях, цілком реальне. Маркетинговий відділ хостинг-провайдера Cityhost.ua уже протестував ChatGPT-4 у пошуковику Bing та ділиться спостереженнями — що ж пропонує штучний інтелект для товарів, розкрутки послуг, торгівлі та бізнесу в цілому.

ChatGPT-4 та його відмінності від попередньої версії

До того базою для чат-боту зі штучним інтелектом була попередня версія від OpenAI — ChatGPT-3.5. Основним нововведенням стало розширення його можливостей. Тепер це не тільки мовний модуль, а ШІ з більшим набором функцій та покращеними базовими навичками. Чат-бот отримав наступні вдосконалення:

  • Наявність різних особистостей. Вони «вмикаються» в залежності від запиту користувача.
  • Запам’ятовування розмов. Нова версія здана пам’ятати більше повідомлень та суть розмови.
  • Покращене розуміння суті запитів. Рідше стаються «галюцинації» та помилки.
  • Робота із зображеннями. Нова версія розуміє, що намальовано на зображеннях та вміє працювати з ними.
  • Прискорення роботи. ChatGPT-4 здатний обробляти більший обсяг даних за коротший проміжок часу.

Крім цього, в оновленому чат-боті розширена мовна база. Наразі користувачі мають доступ до 26 мов світу. Програма достатньо добре спілкується на кожній з них.

Як почати використовувати штучний інтелект — три способи

Завдяки суттєвим покращенням у функціоналі, ChatGPT-4 все активніше залучають до робочих задач. Зробити це можна у три способи:

  • через Bing; 
  • на сайті OpenAI безкоштовно;
  • оформити на сайті OpenAI підписку ChatGPT Plus.

ChatGPT-4 на сайті chat.openai.com можна використовувати безкоштовно або шляхом оформлення платної місячної підписки. Вартість останньої складає близько 20 доларів. Для невеликих проєктів вона може бути накладною, а для масштабних організацій — практично невідчутною.

Варто зазначити, що в автономній веб-версії ви не побачите деякі цікаві функції. Щоб оцінити їх, потрібно буде зайти в Bing — він вміє додатково оперувати посиланнями та генерувати картинки (до речі, основне зображення для цієї статті також намалював ШІ). 

Та й загалом чат-бот у пошуковику поводиться трохи інакше, тож його можна використовувати одночасно з веб-сервісом від OpenAI та порівнювати результати.

Bing являє собою нову пошукову систему, розроблену компанією Microsoft. Її розробники хочуть обігнати по рівню популярності Google, тому додали новинку — штучний інтелект. 

Як увійти в Bing через Microsoft Edge

Якщо ви хочете налагодити спілкування з оновленим чат-ботом та приєднатись до спільноти користувачів пошуковика Bing, логічно це зробити через браузер Microsoft Edge. Для цього потрібно перейти в браузер та пройти авторизацію в акаунті Microsoft, а далі — зайти в пошукову систему Bing. 

На момент підготовки матеріалу чат-бот був доступним тільки для американців. Саме тому потрібно було користуватись сервісом VPN та встановлювати в обліковому записі локацію США. Можливо з часом функція роботи з чат-ботом стане доступною для України. Додатково варто звернути увагу на дату народження. Це обов’язкова вимога, без якої система не дасть доступ до користування чат-ботом (чомусь).

Як зайти у Bing та користуватися штучним інтелектом ChatGPT

Після того, як була виконана авторизація та відкрився Bing, потрібно натиснути кнопку з написом «Chat». Вона вбудована у пошуковик, тому знайти її буде легко. Після натискання ви зможете перейти до спілкування з чат-ботом. Кожен може обрати один з 3-х режимів: точний, урівноважений або креативний.

Як встановити пошуковик Bing у браузерах Google Chrome та Firefox

Для того, щоб користуватися пошуковою системою Bing у популярних праузерах, потрібно здійснити такі кроки: 

  1. Створіть обліковий запис на Microsoft (або увійдіть у наявний).
  2. Перейдіть на веб-сайт пошукової системи Bing.
  3. Встановіть розширення Bing Chat для Firefox та Google Chrome.
  4. Клацніть на іконці розширень у правому верхньому куті та оберіть Bing Chat.
  5. Натисніть кнопку «Відкрити Bing Chat» для запуску розширення.
  6. Далі система може попросити вас увійти до облікового запису Microsoft та оновити дату народження — слідуйте вказівкам.

Після цього ви зможете почати спілкування з інтелектуальним асистентом Bing, задаючи будь-які запитання.

Більше інформації шукайте у статті ChatGPT-4 доступний у Bing — як безкоштовно використовувати штучний інтелект для бізнесу, де зібрано більше інструкцій та аналізу можливостей чат-бота.

Chat GPT-4 — допомога у вирішенні задач для торгівлі та бізнесу

Окрім цікавих розмов, чат-бот може надати багато цінної інформації для власників бізнесу та допомогти їм розвивати свою справу. Ось декілька корисних функцій:

  • Допомога в дослідженні ринку. ШІ можна дати пряме запитання стосовно конкретного бізнесу. Наприклад, чат-боту поставили запитання: «Чи буде прибутковим розширення мережі кав’ярень в Київській області, та які населені пункти підійдуть?». Штучний інтелект припустив, що для цієї цілі кращим рішенням стануть Буча, Ірпінь і Бровари.
  • Розробка бізнес-плану для стартапу. В мережі вже є кілька історій про те, як чат-бот створив бізнес-план, на якому користувач зміг заробити великі суми.
  • Поради щодо домену для бізнесу та назви для нього. Оновлена версія чудово підходить для неймінгу. Вона пропонує безліч цікавих варіантів, а також допомагає обирати домен.
  • Генерування зображень для постингу та текстів для соцмереж. Тепер розкрутка сторінок може стати ще простішою. 

Це лише мала частка того, що може Chat GPT-4. Його функціонал суттєво розширився та може допомогти для вирішення багатьох завдань в бізнесі.



На початок