Особливості реалізації бізнесу у Польщі

Розширення формату співпраці із клієнтами та вихід на новий, масштабніший рівень у плані розвитку підприємництва - мрія кожного бізнесмена.

Особливості реалізації бізнесу у Польщі

Реалізувати задумане допоможуть спеціалісти компанії Azola, що працюють на ринку юридичних послуг тривалий час та володіють досвідом роботи, мають кейси успішно проведених справ. Сервіс спеціалізується на реєстрації компаній у різних країнах та гарантує юридичний супровід від моменту створення заяви на реєстрацію до успішного результату.

За декілька десятиліть Польща змогла суттєво піднятись в економічному плані та дати бізнесменам добрий старт для розвитку власної справи. Тут є всі передумови політичної та економічної стабільності з можливістю сталого розвитку бізнесу. Процес активації бізнесу за кордоном є тривалим. Проте професіонали Azola допомагають опрацювати стратегію та фундамент, щоб реєстрація фірми в Польщі була виконана успішно та у пришвидшеному форматі.

Переваги та можливості

Приватне підприємництво як форма діяльності допомагає не лише реалізувати потенціал, створити нові робочі місця, але і позитивно впливає на економічну ситуацію загалом. У Польщі провідними галузями промисловості вважаються всі види металургії, машинобудування елементів для інших галузей, виробництво хімії та текстилю. Завдяки цьому забезпечуються потреби людей та створюється додатковий попит. Окрім цього, активно розвивається сільське господарство. 

До ключових переваг відкриття бізнесу у цій країні спеціалісти можна віднести наступні:

  • можливість масштабування фірми;
  • отримання власником бізнесу та його сім’ї польських документів, необхідних для перебування на території достатній період;
  • кредити для розвитку бізнесу на пільгових умовах та з мінімальними відсотками;
  • податок на додану вартість повертається підприємцю;
  • відсутність обмежень на виїзд за кордон на час дії бізнес-візи;
  • швидка покупка нерухомості;
  • власники бізнесу у Польщі можуть отримати громадянство та придбавати нерухомість;
  • процедура реєстрації фірми відбувається в дистанційному режимі за умови присутності довіреної особи від фірми.

Підприємницька діяльність регулюється одним законом, що нескладний для розуміння та не містить обмежень чи грошових штрафів для розвитку бізнесу. У Польщі зареєстрований бізнес має всі шанси для розвитку та розширення на інші країни Європейського Союзу.



На початок