Вітаємо вас із Днем закоханих!

Бердянськ 24
14.02.2015 · 09:39 · переглядів - 1715

Дорогі наші читачі! Бердянський міський інформаційний портал "Бердянськ 24" вітає вас із Днем закоханих!

Вітаємо вас із Днем закоханих!

Останні події в Україні показали, наскільки важливо кожну вільну хвилину приділяти своїм близьким. У цей день відкладіть усі справи, й побудьте зі своїми коханими, просто поснідайте чи перегляньте разом фільм. Часто ми забуваємо навіть про, здавалося б, прості речі. Адже так легко в буденність додати краплю романтизму! Й справа навіть не у грошах, а в бажанні.

Бажаємо вам натхнення, щирості та головне – взаємних почуттів! Не зраджуйте своїх коханих, бережіть їх та цінуйте їхню увагу. Наша редакція закликає вас бути добрими та взаємнокрасивими! Рік тільки почався, у вас повно планів на майбутнє, мрій та сподівань. Нехай усі вони справдяться! Пам’ятайте, що успіх більшою мірою залежить від підтримки тих, хто поруч.

Як сказав письменник Максим Горький, життя без кохання – не життя, а існування. Для того і дана душа людині, щоб любити. Тож відкрийте свої серця для почуттів! А ми будемо поруч, розповідатимемо вам новини нашого міста, розважатимемо кумедними мемами та коментарями, щоб ви завжди були в курсі подій. Зі святом!

Ваш інформаційний портал «Бердянськ 24».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок