Бердянец, командир РСП "Шторм" капитан Жак принял участие в передаче "Хоробрі серця" (телеканал "2+2")

Бердянськ 24
18.05.2015 · 09:38 · переглядів - 2246

Рота спецназа ШТОРМ является подразделением Нацгвардии и будет базироваться в секторе М. Также в ее составе есть жители Бердянска и региона

Бердянец, командир РСП "Шторм" капитан Жак принял участие в передаче "Хоробрі серця" (телеканал "2+2")

Рота спеціального призначення «Шторм» є підрозділом Національної Гвардії України. Однак, має особливість: вона сформована виключно з добровольців. Її бійці зі зброєю в руках йдуть захищати Батьківщину  від ворога – російсько-терористичних військ, котрі віроломно окупували частину території нашої країни.

І хоч підрозділ створений нещодавно, наприкінці лютого, кістяк «Шторму» складають вже бувалі воїни. Бійці, за плечима яких бойовий досвід у складі добровольчого батальйону «Донбас». Іловайський котел для них - це не фейсбучні диванні баталії чи сухі звіти прес-служби АТО, а жорстка (героїчна і трагічна водночас) реальність. Пекло війни – екзамен – який хлопці з честю пройшли. Смерть дихала їм в обличчя, але не зламала, а лише загартувала їх бойовий Дух. І тепер вони знову в строю. Знову готові їхати на Схід, на «передок», на лінію фронту.

Багато з них пройшли Майдан, де у сотнях Самооборони ламали хребта «Беркуту». Є й такі, у чиїх домівках зараз хазяйнують терористи. Є і новачки, які відгукнулися на заклик і стали на захист України.

Є тут і львів’яни, і маріупольці, і кияни, і мешканці Бердянська та Донбасу. Захід і Схід, Північ і Південь – всі в одному «Штормі» до перемоги!

Наразі спецпідрозділ «Шторм» перебуває у тренувальному таборі на вишколі. А вже незабаром його бійці займуть позиції на передовій АТО.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок