Головні новини за ніч - 28 вересня

Бердянськ 24
28.09.2015 · 08:49 · переглядів - 915

Порошенко зустрівся з Меркель в Нью-Йорку, YouTube анонсував запуск платної версії

Головні новини за ніч - 28 вересня

Порошенко і Меркель обговорили підготовку до зустрічі в Нормандському форматі

Президент України Петро Порошенко зустрівся з канцлером ФРН Ангелою Меркель у неділю, 27 вересня, передає прес-служба голови держави.

Меркель і Порошенко обговорили підготовку до зустрічі в Нормандському форматі, обговорили перспективи запровадження безвізового режиму з боку ЄС для громадян України, а також створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС з 1 січня 2016 року.

Під час зустрічі Меркель заявила, що сьогоднішня ситуація в Україні має важливе значення для глобальної безпеки, тому слід розрізняти ситуацію в Україні та Сирії в загальносвітовому значенні.

Барак Обама і Рауль Кастро зустрінуться під час сесії Генеральної Асамблеї ООН

У кулуарах щорічної сесії Генеральної Асамблеї ООН відбудеться зустріч президента США Барака Обами і президента Куби Рауля Кастро, повідомляє BBC Ukraine. Ця зустріч стане другою з липня, коли було оголошено про відлигу у відносинах між двома країнами.

Крім того відомо, що адміністрація Барака Обами роздумує над утриманням під час голосування в ООН за засудження торгового ембарго, що США ввели стосовно Куби більше 50 років тому.

Президент Куби Рауль Кастро прилетів до США вперше за 15 років. США і Куба розірвали всі дипломатичні відносини в 1961 році у період холодної війни. У грудні 2014 року Вашингтон офіційно повідомив про початок політики примирення з Гаваною.

А 20 липня 2015 року США і Куба офіційно відновили дипломатичні відносини.

18 вересня Вашингтон пом’якшив санкції щодо Куби.

YouTube анонсував запуск платної версії на жовтень

Компанія готується до кінця жовтня ввести обіцяний сервіс платних підписок, повідомляють автори контенту, розміщеного на відеохостингу YouTube.

За словами авторів, їм вже почали приходити повідомлення про майбутні зміни.

«Роками фанати YouTube говорили про те, що хочуть більше опцій при перегляді улюблених матеріалів, більше можливостей щодо підтримки улюблених авторів і, насамперед, опцію, перегляду відео без перерв на рекламу», - йдеться в листі YouTube.

За інформацією сайту 3DNews, буде впроваджена опціональна щомісячна платна підписка, завдяки якій користувачі зможуть дивитися ролики без будь-якої реклами.

«Як ви вже знаєте з наших попередніх листів, ми хочемо переконатися, що без реклами користувачі зможуть дивитися все ті ж відео, що з нею. Тому ми просимо вас оновити угоди з урахуванням вимог сервісу без реклами», - йдеться у повідомленні YouTube.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок