Бердянск поздравил Янукович, Азаров, Литвин, Бакай и Баранов

Бердянськ 24
14.09.2012 · 18:37 · переглядів - 2517

Поздравления с Днем города!

Бердянск поздравил Янукович, Азаров, Литвин, Бакай и Баранов

Привітання Президента України В.Ф. Януковича

ЯнуковичПрийміть найщиріші вітання з нагоди 185-ї річниці вашого міста, заснованого на древній землі.

Споруджена на мальовничому березі перша пристань перетворилася на головні морські ворота північного Приазов’я, а невелике поселення за часи свого існування стало квітучим містом.

Сучасний Бердянськ – це індустріально розвинений центр і курортна перлина України, окраса та гордість Запорізького краю.

Дякую вам за невтомну працю, за безупинний пошук і рух уперед.

Бажаю успіхів на шляху перетворень, здоров’я, злагоди, добра і достатку кожній родині.

Віктор Янукович

Привітання Прем’єр-міністра України

АзаровШановні бердянці!

Від імені Уряду і від себе особисто щиро вітаю Вас з нагоди святкування 185-річчя з дня заснування м. Бердянська.

Засноване у XIX столітті місто портовиків та рибалок, промисловців і підприємців, робітників курортної сфери та науковців продовжує розвиватися.

Сьогодні Бердянськ — відомий в Україні і світі туристичний, науковий і культурний центр півдня країни, місто, яке щороку повертає здоров’я та наснагу сотням тисяч відпочивальників.

Бердянськ є одним із лідерів місцевого самоврядування, містом новацій, які спрямовані на поліпшення соціально-економічного розвитку.

Завдяки ініціативам міської влади, вашому натхненню, творчому пошуку та наполегливій праці оновлюється і розвивається Бердянськ, створюються комфортні умови для життя і діяльності жителів міста та його гостей.

Любіть та шануйте своє місто — окрасу Запорізького краю, дбайливо зберігаючи і примножуючи надбання попередників.

Бажаю всім Вам невичерпних сил у виконанні Ваших планів, міцного здоров’я та плідної праці на благо Бердянська та нашої Вітчизни!

З повагою

Прем’єр-міністр України Микола Азаров

Привітання Голови Верховної Ради України

ЛитвинЩиро вітаю мешканців Бердянська з Днем міста та 185-ю річницею з дня його заснування.

Бердянськ має славну й багату історію, звитяжні сторінки якої протягом десятиліть натхненно карбувалися поколіннями його мешканців. Особлива енергетика Бердянська в усі часи приваблювала й гуртувала навколо себе кращі сили краян. Місто завжди відігравало помітну роль у

суспільно-політичному, економічному, культурно-мистецькому, духовному житті регіону. Завдяки подвижництву городян Бердянськ виріс у важливий промисловий та культурний центр України, її потужні морські ворота, справжню перлину Приазов’я.

Неповторні краєвиди, численні архітектурні пам’ятки й сучасна забудова, ошатність вулиць і площ, розвинена інфраструктура, ділова настроєність міста наснажують не лише бердянців, а всіх, хто потрапляє в його гостинну ауру, творчою зорієнтованістю в майбутнє.

Нема сумніву, що місто розвиватиметься далі, розбудовуватиметься й красивішатиме. Запорукою цьому є наполеглива, самовіддана й цілеспрямована праця городян, які зберігають і примножують надбання й традиції міста, зміцнюють економічний та культурний потенціал рідного краю.

Бажаю всім вам добра і достатку, мудрості й злагоди, а Бердянську – щасливої й квітучої долі.

Володимир Литвин

Привітання міського голови із 185-ю річницею заснування міста

Бакай Шановні бердянці!

В ці дні Бердянськ  святкує 185 річницю від свого заснування. Роки не владні над містом портовиків, рибалок, промисловців, підприємців, робітників туристичної та курортної галузі, науковців та студентів.

Бердянськ є одним із найбільш привабливих міст України,  до якого щороку приїжджають за здоров’ям та гарним настроєм сотні тисяч гостей з усіх куточків світу.

Покоління наших попередників перетворили Богом дану місцевість у квітуче місто з великим потенціалом можливостей для розвитку. Сьогодні ми всі разом продовжуємо славетні традиції тих, хто будував Бердянськ, підіймав його з руїн, перетворював на сучасний економічний, науковий, культурний та туристичний центр півдня України.

Зовсім не випадково цього року представники громади обрали слоганом міста слова „Серце Азову”. Бердянськ дійсно є серцем Азову, яке відкрите для добрих справ та добрих людей.

Все це – заслуга кожного з вас, чиїм трудом росте і розвивається наш Бердянськ.

Від імені Бердянської міської ради, її виконкому вітаю вас зі святом нашого рідного Бердянська!

Щастя і здоров’я вам та вашим дітям з онуками, яким належить святкувати ще більші ювілеї Бердянська новими досягненнями!

Міський голова Бердянська Олексій Бакай

Любимый город! С юбилеем! 

Поздравления от Валерия Баранова

БарановУважаемые бердянцы! От всей души поздравляю вас со 185-летием нашего с вами родного города, а также с 69-й годовщиной освобождения Бердянска от немецко-фашистских захватчиков. В свое время мы не случайно объединили эти два праздника в один. Точный день основания города – неизвестен. Зато мы доподлинно знаем, что 17 сентября 1943 года Бердянск был освобожден от оккупантов, и это стало его вторым рождением. Война пришла в каждый дом и явилась суровым испытанием для всех, без исключения. Мой дед и отец тоже воевали. Дед погиб, а отец чудом остался жив.

Именно потому первые и самые теплые слова поздравления и благодарности нашим ветеранам, тем, кто воевал с врагом, а потом восстанавливал наш Бердянск из руин. Спасибо вам за ваш великий подвиг, за нашу жизнь и свободу. Мы обязаны сохранить эту память, уважать ее и передать нашим внукам.

Дань уважения мы должны отдать в этот день и нашим далеким предкам, тем, кто в первой половине XIX века основывал, строил и развивал наш город. Это они заложили прекрасный и неповторимый колорит в сущность слова «бердянец», они высадили те ростки перспективного развития, которые приносят плоды до сегодняшнего дня и были поддерживаемы последующими поколениями горожан. 

В становлении, в развитии города участвовали все горожане. Но особая роль принадлежит руководителям Бердянска, таким как Николай Кобозев, Петр Шмидт, Николай Шаульский, Александр Корнев, Владимир Вержиковский, Юрий Федоров… Свой отпечаток на судьбу города наложила созидательная деятельность купцов, промышленников, а в советские времена – директоров предприятий. Мы обязаны помнить о них! 

У нашего города прекрасная история и прекрасный опыт. Главный урок, который неоднократно преподали нам наши предки – это умение с честью переживать трудные времена, возрождать город и его экономику. Серьезные испытания выпали и на нашу с вами долю. Но самый тяжелый период нашей новейшей истории уже позади. 

С праздником, дорогие земляки! Желаю всем счастья, здоровья, оптимизма, упорства в преодолении проблем, взаимопонимания в семьях, любви и благополучия. 

Мы – бердянцы, и мы вместе! 

С уважением, Валерий БАРАНОВ, народный депутат Украины




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок