Бердянські студенти одні з кращих в пауерліфтингу

Бердянськ 24
05.12.2012 · 13:00 · переглядів - 1210

З 20 по 24 листопада в Івано-франківській Коломиї проходив щорічний студентський чемпіонат України з пауерліфтінгу.

Бердянські студенти одні з кращих в пауерліфтингу

бдпуБердянське студентство на чемпіонаті представляли молоді спортсмени факультету фізичного виховання БДПУ, Бердянського машинобудівного коледжу та Бердянського медичного коледжу.

У ваговій категорії до 66 кг чемпіоном України серед вищих навчальних закладів став студент-першокурсник факультету фізичного виховання Бердянського державного педагогічного університету Олексій Тарасенко (сума триборства 595 кг), також ще два студента факультету порадували своїх наставників призовими місцями: Олександр Шитик, студент IV курсу – бронзова медаль у ваговій категорії до 83 кг (сума триборства 675 кг) та Олександр Цвігун, студент II курсу – срібна медаль у ваговій категорії до 120 кг (сума триборства 740 кг). Ярослав Малько –  студент Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ зайняв друге місце у ваговій категорії понад 120 кг (сума триборства 685 кг).

грамотаКомандний результат формувався з шести кращих результатів за коефіцієнтом Вілкса (співвідношення піднятої ваги в сумі до власної ваги атлета). Незважаючи на хороші місця, зайняті спортсменами БДПУ в командному заліку, збірна БДПУ, з 1771.73 балами серед 25 вузів України, посіла четверте місце, поступившись вишам із Чернівців, Луганська та Львова.

Бердянських студентів-пауерліфтерів тренують викладачі кафедри теорії і методики фізичного виховання БДПУ Руслан Літус і ЗТУ Леонід Котенджи.

«УС» На світлині: бердянські студенти-атлети – учасники Коломийського чемпіонату




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок