Привітання з 8-м березня

Бердянськ 24
08.03.2016 · 10:10 · переглядів - 1918

Редакція інформаційного порталу «БРД24» вітає всю жіночу половину Бердянська з теплим святом весни, любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8-го березня.

Привітання з 8-м березня

Чарівні і дорогі нашому серцю жінки і дівчата – ви сенс нашого існування. Ваше кохання, ніжність і тепло, чарівна усмішка і сяйво очей надихають нас на нові звершення. Ваші влучні поради допомагають знайти вихід із ситуацій, які нам здавалось неможливо розв’язати. Заради вас ми готові перевтілюватися у середньовічних лицарів, поетів-романтиків  чи сучасних комедійних персонажів… Все це для того, щоб порадувати вас, щоб на ваших вустах заграла манлива усмішка і від цього оточуючий світ став трішки привітнішим. Всі свої здобутки ми присвячуємо вам. Заради вас ми готові на неймовірні вчинки.

Любі наші матусі – тепло ваших рук і ніжність очей завжди зігріватимуть нас. У життєвому вихорі, на перехрестях долі ваші мудрі настанови підказують правильні відповіді і невидимою силою направляють нас на праведний шлях. Зі свого боку, обіцяємо гідно виконувати свій синівський обов’язок.

Дорогі жінки! Ми не втомлюємося захоплюватися вашим умінням прощати, любити і чекати! Ваше тепло і ласку приймаємо як найдорожчу нагороду, розуміючи при цьому, як багато заборгували перед вами за ваше терпіння, працю, турботу про рідних і близьких людей!

Тож дай Вам Бог здоров'я, радощів і добра!

Нехай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог!

Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими!

Зі святом!

Щиро ваші «БРД24»




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок