Ансамбль «КДЮТ «Зоряний» став переможцем Всеукраїнської музичної олімпіади "Голос Країни"

Бердянськ 24
09.03.2016 · 09:22 · переглядів - 1111

27-28 лютого 2016 р. в концертному залі київського Університету імені Бориса Грінченка відбулася VIII Всеукраїнська музична олімпіада "Голос Країни".

Ансамбль «КДЮТ «Зоряний» став переможцем Всеукраїнської музичної олімпіади "Голос Країни"

Цей проект почав своє існування в 2009 році як багатопрофільне всеукраїнське змагання виконавців інструментальної, вокальної та вокально-інструментальної музики у багатьох номінаціях та у шістьох вікових категоріях. Музична олімпіада проходить за підтримки Міністерства культури України з метою виявлення талановитих учнів музичних навчальних закладів, заохочення видатних педагогів і нагородження передових навчальних закладів країни. До складу журі олімпіади входять провідні педагогічні працівники музичних навчальних закладів, діячі мистецтва і відомі виконавці України. Унікальність Музичної олімпіади "Голос Країни" також полягає в тому, що в ній змагаються не тільки учні, але і педагоги та навчальні заклади в загальнокомандному заліку.

Цього року керівник гуртків КДЮТ «Зоряний» Ольга Олександрівна Томасова та її вихованці взяли участь у цьому всеукраїнському фаховому конкурсі та представили свої таланти на суд журі в одному з кращих концертних залів міста Київа. Всього у лютневому турі музичної олімпіади "Голос Країни" взяли участь 809 конкурсантів, тому не важко уявити, з якою конкуренцією мали справу наші бердянські «зірочки». З сольними номерами у номінації «Естрадний вокал» на великій сцені виступили Беспалько Аліна з драйвовою піснею «Такая заводная», Орел Катерина та Оніщук Олександра (з номерами «Україна» та «Гуси білі» відповідно), Дрянєва Маріанна з романтичною піснею «Мечтай» та Мірошниченко Уляна з ліричною композицією «Мама». Більшість дівчат вперше мала досвід змагань такого високого рівня, але всі впорались з хвилюванням та гідно представили Бердянськ та клуб «Зоряний», де вже багато років займаються вокальним мистецтвом. Результатом наполегливої праці дітей та їх педагога стала бажана, але очікувана перемога - ансамбль «КДЮТ «Зоряний» (Дрянєва Маріанна, Мірошниченко Уляна, Орел Катерина та Оніщук Олександра) майстерно виконав пісню «Тільки вперед!» та був визначений дипломантом І ступеню у номінації «Естрадні та джазові сольні вокальні ансамблі (дуети, тріо, квартети)» у віковій категорії «14-». У загальному рейтингу закладів-учасників Клуб дитячої та юнацької творчості «Зоряний» посів 23-е місце з 205, а керівник гуртків «Вокал», «Дитяча хорова капела» КДЮТ «Зоряний» Томасова О.О. серед 353 педагогів зайняла 13 місце за майстерність викладання вокалу та високий рівень підготовки вихованців.

Пишаємося нашими учасниками та переможцями!!! Вітаємо з визнанням їх творчості та бажаємо нових перемог!




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок