Веселими забавами та з караоке засуджені Бердянської ВК(№77) відзначили свято Масляної

Бердянськ 24
14.03.2016 · 14:03 · переглядів - 849

13 березня 2016 року млинцями, забавами і веселими гуляннями відзначили Масляну в Бердянській виправній колонії (№77). Щорічне свято, і на цей раз стало яскравою і незабутньою подією.     

Веселими забавами та з караоке засуджені Бердянської ВК(№77) відзначили свято Масляної

Святкова програма проходила жваво. Різноманітні конкурси, спортивні змагання практично не залишали вільного часу для його учасників. У складі із 5 команд засуджені змагалися в конкурсах з армрестлінгу, стрибках в мішках, бій подушками та інших естафетах. Ще однією дивиною для засуджених став конкурс караоке на краще виконання пісень серед засуджених. Кожен бажаючий міг заспівати пісню і отримати заслужені бали, які виставлялися програмою автоматично. Найбільшу кількість, 93 бали зі 100, набрали кілька засуджених.

«Всіх переможців конкурсів нагородили солодкими подарунками. Не обійшлося без традиційних для цього свята масляних млинців. Всі присутні мали змогу поласувати ароматними млинцями, які кухарі установи заздалегідь приготували», - зазначив заступник начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи - начальник відділу соціально-виховної та психологічної роботи
майор внутрішньої служби Сергій Чуваков.                                                          

Під час гуляння Масляної засуджені пробачали один одному минулі образи, адже саме в День прощення можна забути все і радіти життю. Під кінець дійства всіх чекало головне видовище - спалення опудала Масляної, що символізує проводи зими. Всі хто брав участь у святкуванні, отримали позитивні емоції та гарний настрій.




Останні новини Бердянська
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок