Фірма з орбіти Пономарьова відремонтує дороги і покриття причалу на 5 мільйонів

По матеріалам Наши гроши
21.06.2016 · 11:16 · переглядів - 2132

Бердянська філія Державного підприємства “Адміністрація морських портів України” 10 та 16 червня акцептувала дві пропозиції ТОВ “Бердянськбудтрест” на виконання послуг загальною вартістю 4,73 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.


Відтак, після підписання договору "Бердянськбудтрест" має за 1,31 млн. грн. здійснити ремонт покриття автошляхів. До переліку робіт входить демонтаж та монтаж  залізобетонних плит, влаштування підстилаючого  шару.

"Бердянськбудтрест" нині зареєстроване на Олега Будянського (20%), "Азовську регіональну лабораторію сертифікаційних випробувань мастил та олив" (70%) та Компанію з управління активами "Славутич-інвест" (10%).

Будянський є директором ТОВ "ВО "Бердянські жниварки", яке  входить в групу компаній народного депутата Олександра Пономарьова. Окрім цього Будянський керував фірмою “Протейсервіс” ще з часу, кола вона належала безпосередньо Пономарьову.

Фірмою "Азовська регіональна лабораторія сертифікаційних випробувань мастил та олив" (Азовлісма) володіє Світлана Векленко, вона ж є співвласницею ТОВ "Санаторій Арктика", також з групи Пономарьова, і ТОВ "РУ НВП Агрінол", разом з Юрієм та Русланом Пономарьовими – племінниками нардепа Пономарьова. Вони були безпосередньо серед засновників ТОВ "Бердянськбудтрест" в 2005 році.

Єдиним конкурентом на цьому тендері виступило ТОВ "Стройуніверсал 2012" Василя Бокоча, вже колишнього депутата Бердянської міської ради. На місцевих виборах 2015 року Бокоч безуспішно балотувався до міськради від партії “Соціалісти”. При цьому першим кандидатом від "Соціалістів" балотувався та став депутатом Володимир Безверхий – заступник голови правління зі зв’язків з громадськістю ПрАТ "Бердянський райагропромпостач". Раніше це підприємство очолював Олександр Пономарьов (покинув цей пост після обрання в 2012 році до Верховної Ради від Партії регіонів). Нині 18% акцій "Райагропромпостачу" належить його племіннику – Юрію Пономарьову.

Також "Бердянськбудтрест" за 3,42 млн. грн. має виконати поточний ремонт покриття причалу №5 із залізобетонних плит. На цей тендер подалося загалом семеро учасників. При цьому, пропозицію ТОВ "Стройуніверсал 2012" та ТОВ "Гідротехнології" відхилили на підставі невідповідності умовам документації конкурсних торгів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок