Спритність рук і… кримінальна справа за ст.185 КК України

Бердянськ 24
22.07.2016 · 17:30 · переглядів - 1871

Про те, що у місто заїхали «на гастролі» кишенькові злодії, співробітникам поліції стало зрозуміло з аналізу щоденних кримінальних зведень, розповів заступник начальника кримінальної поліції Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області майор поліції Роман Щерба

Спритність рук і… кримінальна справа за ст.185 КК України

Значно виросла в липні кількість випадків втрат речей ( мобільних телефонів, гаманців) в громадському транспорті. Особливо цей показник «стрибнув» на «курортних» маршрутах. Практично одразу ж була отримана інформація і з інших джерел, що в місті «працює» етнічна група, яка спеціалізується саме на таких видах злочину. Для ефективної протидії їм, керівництвом відділу було прийняте рішення про створення декількох оперативних груп з числа співробітників кримінальної поліції, які під виглядом відпочиваючих наїздили багато кругів по місту в переповнених маршрутках.

Проста, на перший погляд, але дуже виснажлива робота принесла свої результати – був виявлений підозрюваний. Далі справа техніки - була встановлена його особистість, місце тимчасового мешкання і, як заключний етап, затримання на «гарячому». Заїжджим гастролером виявився уродженець м.Таганрога, 1975 року народження, який багато років мешкав в Дніпропетровській області, де встиг «засвітитися» і, у зв’язку з чим, йому терміново знадобилася «зміна клімату». Професійний кишеньковий крадій, має 4-ри судимості і багаторічний стаж перебування в місцях позбавлення волі.

Зараз він затриманий згідно ст.208 КПК України і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Бердянського відділу поліції. Його чекає суд і відповідальність за ст. 185 КК України (крадіжки).

Радимо громадянам бути пильними в місцях масового скупчення людей.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок