Кримінальна хроніка за середу, 26 жовтня

По матеріалам Наші гроші
27.10.2016 · 17:02 · переглядів - 984

За повідомленням речника Бердянської поліції Ігоря Горецького, до чергової частини надійшло 46 заяв від громадян, що для нашого міста незвично мало.

Кримінальна хроніка за середу, 26 жовтня

Так, звернулася жителька с. Софієвка с заявою, що в період з 20 по 25 жовтня невідомі шляхом вільного доступу проникли у незамкнений сарай домоволодіння по вул. Бродського, і вкрали 2 автомобільних колеса і акумулятор. А в пгт Андріївка, в період з 22 по 26 жовтня, невідомі, пошкодивши замок літньої кухні домоволодіння по вул.Свободи, вкрали металеве ліжко.

Ну, і закінчуючи тему крадіжок з проникненням – 26 жовтня в період з 7-ї ранку до 18 год. вечора невідомі, пошкодивши замок гаражу в кооперативі «Юпітер», вкрали човен «Шкіпер» - ПВХ, зеленого кольору, 2 резинових костюми, 2 спінінга, 2 вудочки (так і йде на думку анекдот про дружину рибалки). Але, цілком серйозно, просимо відгукнутися можливих свідків.

Також вчора, близько 20 години, звернувся місцевий мешканець мікрорайона «Ліски» с заявою, що просить прийняти міри до невідомої жінки, яка в період з 2-х год. ночі до 9-ї ранку, перебуваючи у нього в гостях, пішла, що називається по-англійські, прихопивши телефон «Samsung», гроші. Чим завдала збитків на 3500грн.

Ще один мешканець міста, 1983 року народження, поповнив списки ошуканих громадян «банківськими» працівниками. Схема та ж сама, про яку ми говоримо кожен день. Він, через інтернет, дав оголошення про продаж якогось товару. Через деякий час йому подзвонив невідомий і зголосився його купити, для чого попросив номер карточки. В принципі, все поки правильно і в звичайній ситуації на його рахунок повинні були прийти гроші, а він був би зобов’язаний переслати товар. Але це не входило в плани шахраїв. Слідом за першим дзвінком лунає другий – «працівник» банку повідомляє, що гроші прийшли, але для їх «розблокування» потрібно вставити свою картку в банкомат і ввести комбінацію цифр, яку йому той продиктує. Сказано – зроблено і з рахунку заявника щезають понад 7000грн. Скажіть, хто не чув про такий вид шахрайства? Таке відчуття, що нас слухають тільки зловмисники, яких стає все більше і більше.

На сьогодні це все на що ми хотіли звернути вашу увагу. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок