Бердянський центр зайнятості організував екскурсію до ТРК «ЮГ»

Бердянськ 24
28.10.2016 · 10:35 · переглядів - 729

27 жовтня фахівцями Бердянського міського центру зайнятості було організовано професіографічну екскурсію  до ТРК «ЮГ»  що  зорієнтувала  учнів 10х та  11х класів  ЗОШ № 9  на пізнання нового у світі професій

Бердянський центр зайнятості організував екскурсію до ТРК «ЮГ»

Вибір професії – це важливий крок і він повинен бути добре виваженим, цілком усвідомленим. Випадковий вибір   професії може бути вдалим тільки випадково.

Професійне самовизначення та ефективна адаптація до ринкової економіки - основа конкурентоздатності молоді на ринку праці .

Розпочався новий навчальний рік. Попереду навчання, випускні іспити, отримання атестату «зрілості» та  доросле життя, яке починається з вибору  та набуття професії.

Для отримання професії необхідно зробити правильний її вибір. І хоча більшість випускників вже визначилися з ним, поради і досвід фахівців при виборі професії завжди стають у нагоді випускникам шкіл.

 Юнаки та дівчата   дізналися про специфіку складностей прямого ефіру, про особливості зйомки  «без дрижання», про те, що оператор кінокамери повинен бути майже вантажником, тому що вага камери та її  обладнання  важить близько 11 кілограмів, про сучасні стилі виконання комп’ютерної графіки, операції монтажу, про те, яким чином ведеться  запис. Бажаючи мали можливість впевнитися в цьому та потримати обладнання у своїх руках .

Великим здивуванням для відвідувачів компанії було те,  як багато часу витрачається на підготовку до певної програми  та яка велика кількість людей задіяна в цьому процесі створення дива.

Слід звернути увагу на той факт, що дітям був представлений широкий спектр професій в одній лише організації,  а саме:  журналісти, оператори  відео зйомки , інженери комп’ютерної  графіки, менеджер, бухгалтер, телесуфлер, водій, секретар, приймальник оголошень та інші.  Спеціаліст інженерних систем у розмові з дітьми сказав наступне: «…вчитися можливо лише на своїх помилках. Важливим є вміння працювати в команді. Прагніть до майбутніх звершень! Втілюйте свої ідеї у життя!»

Старшокласники були дуже задоволені зустріччю, а колективу ТРК «Юг»  залишається побажати  успіхів та творчої наснаги.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок