Приазовський опій, «марихуана» та запорізька гідропоніка

Бердянськ 24
14.11.2016 · 11:25 · переглядів - 1574

Під час систематичного відпрацювання території Запорізької області, поліцейськими проведено низку результативних оперативно-профілактичних заходів.

Приазовський опій, «марихуана» та запорізька гідропоніка

Про це повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

Так, у місті Бердянськ затримано раніше засудженого громадянина, під час обшуку помешкання якого вилучено 500 мілілітрів речовини «опій екстракційний», 500 грамів «марихуани» та прекурсори.

У Мелітополі місцева мешканка займалася тим, що вирощувала коноплі, сушила їх, готувала з них придатну до вживання «марихуану» та збувала «диво-зілля» у середі наркозалежних.

Під час обшуку у її помешканні вилучено близько п’яти кілограмів висушеної травички.

І в обласному центрі мешканець Запоріжжя підійшов до питання вирощування коноплі творчо.

У «таємній кімнаті» гаражного підвалу він облаштував плантацію із більше, ніж тридцяти кущів каннабісу, що росли там за методом гідропоніки, із системою крапельного поливу та повітрявідведення.

Також у нього вилучено більше п’яти кілограмів готової «марихуани» із елітних сортів «травички».

За цінами «чорного» ринку, вартість вилучених у всіх трьох випадках трофеїв поліцейських може дорівнювати більше, ніж 800 тисяч гривень.

Наразі вилучене направлено на експертне дослідження.

Відкрито кримінальні провадження за низкою статей Кримінального кодексу України, відповідно до яких наркозлочинцям може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років, зауважив
Сергій Дереза

Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей ДПН НПУ




Останні новини Бердянська
вчора, 15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок