Квартирні крадіжки та сусідські негаразди у кримінальній хрониці за 15 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
16.11.2016 · 12:48 · переглядів - 1673

Короткий огляд кримінальних подій за минулу добу

Квартирні крадіжки та сусідські негаразди у кримінальній хрониці за 15 листопада

За минулу добу до чергової частини надійшло 45 заяв від громадян – тобто демонструється стабільне зниження криміногенної активності.

Разом з тим знову, після тривалої перерви, зареєстровані 2-і квартирні крадіжки.

Так звернувся мешканець оселі за адресою вул.Руденко, 9 із заявою, що 15 листопада, в період з 11.30 до 14-ї години, невідомі, шляхом пошкодження замка вхідної двері, проникли в середину і вкрали документи і гроші.

Аналогічним способом було проникнення, в період з 8.40 до 14.40, і в квартиру по пр.Азовському, 5. Тут вкрадено гроші і ноутбук «Samsung».

Дивна річ - громадяни скаржаться з приводу гучності телевізорів, домашніх тварин, їх навіть турбує звук від домашніх шльопанців сусідів зверху, а тут серед білого дня виламують замки і ніякого повідомлення. Просимо відгукнутися можливих свідків і, взагалі, проявляти більш активну громадянську позицію.

Продовжуємо «сусідську» тему. Житель с. Дмитрівка просить прийняти міри до свого знайомого, який не повертає йому бензопилу. Можна було б пожартувати, щось на кшталт заготівлі альтернативного палива до зимового періоду, але, на справді, картина сумна – там де ще «вчора» були посадки, зараз суцільні вирубки.

І, на останок, про необхідність дотримуватися правил безпеки в поводженні зі зброєю, і неважливо, що це може бути «просто» пневматичний пістолет. Так, вчора, в міськлікарню за допомогою звернулася місцева мешканка з пораненням нижньої кінцівки саме такою «пулькою». Співробітникам поліції вона пояснила, що травму отримала з особистої необережності - добре, що наслідки не важкі. Це стосується і «сильної», і «прекрасної» половин людства.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.

Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок