Шахрайства та квартирні крадіжки в кримінальній хроніці за середу, 16 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
17.11.2016 · 14:06 · переглядів - 1306

Як розповів речник Бердянського відділу поліції Ігор Горецький, за минулу добу до чергової частини надійшло 59 заяв від громадян, тяжких злочинів допущено не було. Нарядами керував старший інспектор Володимир Осадчий.

Шахрайства та квартирні крадіжки в кримінальній хроніці за середу, 16 листопада

А розпочнемо з квартирних крадіжок – найбільш тяжких і «неприємних», з моєї точки зору, злочинів. Так, поки невстановлені зловмисники, скориставшись від’їздом господаря, зняли москітну сітку і пошкодивши вікно квартири розташованої на першому поверсі за адресою вул. Горбенко, 36, здійснили крадіжку грошей і ноутбука марки «Asus». Таким же чином - розбивши вікно, зловмисники проникли і до приватного будинку по вул. 17 Вересня, звідки викрали 3-и музичних синтезатора марок «Sony», «Corn», сабвуфер, монітор «Asus», завдавши збитків приблизно на 90000 грн. Просимо відгукнутися можливих свідків.

Також с заявою звернулася місцева жителька, 1988 року народження, що з її дачі в СОТ «Мир», що по вул.Бахчісарайська, невідомі шляхом вільного доступу викрали електроінструмент, завдавши збитків на 2500 грн. І хоча цей злочин місцеві дільничні розкрили по «гарячим» слідам, все одно, дачні будиночки в міжсезоння залишаються у групі ризику – будь ласка, приймайте адекватні заходи по збереженню вашого ж майна.

Наступну інформацію можна віднести в розділ курйозів.

Звернувся працівник однієї установи с заявою, що з його комп’ютера пропали 2-і плати оперативної пам’яті. Для того щоб встановити, що плати просто переставили на інший комп’ютер, потребувалося втручання поліції. А мешканець будинку вул. Ломоносова, 6-а, 1957 року народження, близько 10-ї години вийшов на вулицю щоб витрусити пилосос марки «Samsung». Поки порозмовляв з сусідами по під’їзду - каже «хвилин 10», озирнувся - немаэ.. Збиток 1500грн.

Ну і як же без шахрайства.

Мешканцю вул. Ялтинська, 1963 року народження, 10 листопада подзвонив невідомий. І, представившись працівником банку повідомив, що з його картки «хтось намагається зняти гроші, і щоб цього не допустити треба кошти перевести на тимчасовий рахунок». А потім він повинен був прийти до банківської установи, назвати прізвище і йому, начебто, видадуть нову картку. І яке ж було його здивування, коли, прийшовши до відділення 16 листопада, йому повідомили, що ніяка картка його «не чекає». Більше того – з «старої» зникло 12000 грн. Сподіваюсь, що для більшості громадян це не є несподіванкою, так як про такі шахрайські схеми ми неодноразово розповідали.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
вчора, 14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок