Квартирні крадіжки, "врожай" наркозатримань та викрадення телефонів у кримінальній хрониці за 22 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянская служба
23.11.2016 · 15:26 · переглядів - 1425

Короткий огляд поточних кримінальних подій за минулу добу

Квартирні крадіжки, "врожай" наркозатримань та викрадення телефонів у кримінальній хрониці за 22 листопада

За добу до чергової частини надійшло 39 заяв від громадян – що, в принципі, небагато в «кількісному» сенсі, Але, сталися 2-і квартирні крадіжки – найбільш тяжкі, з моральної і матеріальної точки зору, злочини.

Так в період з 9-ї до 13-ї години 22 листопада, шляхом пошкодження циліндру замка вхідних дверей, невідомі проникли у квартиру за адресою вул. Довганюка, 93 і вкрали гроші і банківські картки. Аналогічний спосіб проникнення зловмисники застосували і за адресою вул. Північна, 8. Тут, в період з 8-ї до 18-ї години, були вкрадені ювелірні вироби. Просимо відгукнутися можливих свідків. І, можливо, до консьєржів наші СББ ще не «доросли», а ось встановити камеру спостереження у дворі багатоповерхівки, цілком спроможні.

Житель мікрорайону «Механічний» під час вживання спиртних напоїв з незнайомцем в районі автовокзалу вронив мобільний телефон. Як з’ясували співробітники кримінальної поліції Юрій Нескородєєв і Олександр Клименко випадковий «співрозмовник» - раніше засуджений місцевий 1989 року народження, цим скористався – привласнив і здав до ломбарду. Річ вартістю 2400 грн. була оцінена в 500. А ось мешканцю мікрорайону «Колонія» пощастило менше – його телефон марки «Samsung», вартістю 3800грн., який зник в період з 2-ї до 3-ї години ночі з кишені куртки, яка висіла на стільці кафе в районі Ц. ринку, поки у розшуку.

І, новини, що називається, з «пилу-жару». Сьогодні вранці співробітники підрозділу по оперативному обслуговуванню м. Бердянська Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України – начальник сектору Дмитро Циганок, в ході санкціонованого судом обшуку, виявили і вилучили за місцем мешкання раніше засудженого жителя Бердянського району, 1980 року народження, понад 100 грамів речовини сіро-зеленого кольору, ймовірно марихуану, і насіння рослини коноплі.

Але героєм «парковки» став раніше засуджений житель міста, 1977 року народження. Перебуваючи під слідством, за підозрою в крадіжках, він, 22 листопада, прийшов на чергове засідання суду - запобіжний захід йому не обирався. Маючи багатий досвід він підозрював, що це останні хвилини його перебування на волі і, що називається, «затарився». Сподівання його не підвело і він отримав 3.5 роки позбавлення волі за ч.2 ст. 185 КК України (Крадіжка). Але і фаховий погляд співробітників поліції Сергія Старостіна і Володимира Павлікова, які перебували на охороні адмінбудівлі суду, їх теж не підвів. Вони звернули увагу на дивну його поведінку, як він тримався і не дарма. В рукаві куртки у нього було виявлено і вилучено 10-ти куб. шприц з рідиною коричневого кольору, ймовірно ацетильованим опієм – так званою «ширкою». Якщо експертиза підтвердить «кількість» і «якість» зілля, його «чекає» ще одна кримінальна стаття.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.

Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок