Небезпечна знахідка у жителя мікрорайону «Колонія»

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
27.12.2016 · 11:02 · переглядів - 2109

Правоохоронці під час стандартної перевірки виявили несподівану знахідку

Небезпечна знахідка у жителя мікрорайону «Колонія»

А розпочалося все близько 1-ї години ночі 8 грудня, коли спільний наряд роти патрульної служби Бердянського ВП ГУ НП в Запорізькій області і ВДСО при відпрацюванні території зупинив для перевірки мотоцикл з коляскою, завантажений виробами із металу, під керуванням місцевого жителя, 1971 року народження.

Невиразні пояснення водія транспортного засобу стосовно походження вантажу не знайшли свого підтвердження. Тому мотоцикл і вантаж були затримані, а подія внесена до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст.185 КК України.

Дільничні інспектори поліції Сергій Лягута і Сергій Демченко при супроводженні матеріалу отримали інформацію, яка свідчила про можливу причетність данного громадянина до скоєння інших злочинів, що дало підставу слідчому відділу Вадиму Косенко, в провадженні якого знаходилася справа, звернутися з клопотанням до суду про проведення обшуку за місцем мешкання підозрюваного.

В ході санкціонованого судом обшуку, крім різних виробів із металу походження, яких буде встановлена в ході слідства, 26 грудня співробітники поліції виявили і вилучили: предмет зовні схожий на пістолет з магазином та 9 патронами, пневматичну гвинтівку з ознаками «допрацювання», саморобний тесак. Все вилучене направлене на експертизу до Запорізького НДЕКЦ МВС.

Якщо висновки підтвердять «боєздатність» вилученого, громадянина, до речі раніше засудженого, чекає відповідальність і за ст.263 КК України.

Вилучена зброя по масштабам, звісно, не бандитський схорон, але наслідки її можливого застосування могли бути непередбачувані. На щастя, завдяки уважності і наполегливості співробітників поліції різних служб і підрозділів, ми про це вже не дізнаємось.

Чекаємо на інформацію від громадськості за телефонами довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу, 3-51-02 – чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з уcіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок