Доставка футбольного поля в Бердянськ коштувала 195 тисяч гривень

По матеріалам Наші гроші
27.12.2016 · 16:02 · переглядів - 1895

На прорекламований стадіон покриття везли близькі фірми Пономарьова, який і лобіював ремонт

Доставка футбольного поля в Бердянськ коштувала 195 тисяч гривень

Дитячо-юнацька спортивна школа (м. Бердянськ) 15 грудня уклала угоду з ТОВ “Транском” на перевезення синтетичного покриття для футбольного поля вартістю 195 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”.

Фірма мала до 19 грудня перевезти синтетичне покриття для футбольного поля та гумової крихти для стадіону “Енергія” по вул. Мелітопольське шосе, 27-а. Загальна маса вантажу ставить 120 тонн і відстань 2500 км.

Втім, ще 12 грудня в ЗМІ повідомили про початок укладання цього покриття. А на днях пройшло офіційне відкриття стадіону, про що писали ЗМІ з акцентом на унікальність покриття п’ятого покоління. Під час урочистостей був присутнім, разом з низкою інших чиновників, народний депутат Олександр Пономарьов, який вже друге скликання поспіль обирається на парламенту по мажоритарному окрузі з центром у Бердянську. Саме він лобіював ремонт стадіону “Енергія”, що активно висвітлювали ЗМІ.

ТОВ “Транском” засноване у 2000 році низкою осіб, серед котрих був і Олександр Пономарьов. Нині фірма належить ПрАТ “Бердянський райагропромпостач”, Ігорю Добичі, Руслану та Юрію Пономарьовим (племінники народного депутата), Михайлу Какушадзе та ПрАТ “Компанія з управління активами “Славутич-інвест”.

Добича був акціонером ПрАТ “Бердянський райагропромпостач” в час, коли головою  правління товариства був Олександр Пономарьов – до свого обрання народним депутатом в 2012 році.  Також Ігор Добича є помічником Пономарьова на громадських засадах.

Окрім цього, у листопаді підряд від Управління капітального будівництва, реконструкції та технічного нагляду виконавчого комітету Бердянської міської ради на реконструкцію стадіону “Енергія” вартістю 1,41 млн. грн. отримало ТОВ “Бердянськбудтрест”. Ця фірма належить також до сфери впливу Олександра Пономарьова і офіційно належить бізнес-партнерам племінників народного депутата та колишнім підлеглим нардепа.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 14 травень, вівторок 2024
вчора, 13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок