Дитина отруїлася щурячою отрутою, крадіжки та інші події в кримінальній хроніці за 27 грудня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
28.12.2016 · 15:16 · переглядів - 1934

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького за минулу добу тяжких злочинів допущено не було, тем не менш в кількісному плані зареєстровано 76 заяв про правопорушення.

Дитина отруїлася щурячою отрутою, крадіжки та інші події в кримінальній хроніці за 27 грудня

А розпочнемо з шахрайства – таких випадків зареєстровано чотири.

Три з них стосуються іногородніх громадян, які замовили товар через відомі соціальні мережі, інтернет-ресурси і, зробивши передоплату і втративши зв'язок з мнимими продавцями, звернулися до поліції. Мова йде про суми до 400 грн.- дрібниця, як кажуть, але не приємно. Тому в черговий раз наголошуємо про можливість і, зважаючи на кількість шахраїв в інтрент-мережі, необхідність, здійснювати розрахунки тільки по факту отримання товару або послуги.

А от наша землячка з с.Троїцького, 1975 року народження, натрапила на більш «кваліфіковану» схему. Вона сама через інтернет продавала весільну сукню. Їй подзвонив невідомий і зголосився купити. А для того щоб вона начебто отримала гроші, він переконав її, що вона повинна вставити свою картку в банкомат і ввести комбінацію цифр, яку продиктував. Після цього замість зарахування грошей, с її рахунку щезли 1000 грн. Шановні, щоб на ваш рахунок прийшли гроші, для цього не треба ні ваша згода, тим більше якесь ваше особисте втручання.

Після того, як співробітники поліції затримали жителя м. Запоріжжя, який прилаштувався знімати обладнання інтернет- провайдерів з горищних приміщень багатоповерхівок, наступив світлий період. І ось вчора новий випадок – з 2-го під’їзду будинку по вул. Мудрого, о 22:00 вкрали 2 комутатори. А в ніч з 25 на 26 грудня з домоволодіння по вул. Сеченова, 31 вкрали холодильник «LG» і два телевізора «Рейнфорд». Просимо відгукнутися можливих свідків.

Нагадуємо про необхідність зберігати хімічні, отруйні речовини, у т.ч. лікарські препарати, у недоступних для дітей місцях. Так вчора з смт Андріївка до Бердянської міськлікарні поступила дівчинка, 2015 року народження, з попереднім діагнозом: отруєння щуриною отрутою.

І дозвольте на останок невеликий курйозний випадок – до міськвідділу поліції звернувся мешканець гуртожитку по вул. Коцюбинського, 57 із заявою, що з загальної кухні систематично зникають сірники і запальнички.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок