Діти стають фігурантами кримінальних зведень

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
29.12.2016 · 11:35 · переглядів - 2122

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, з 72 заяв, що надійшли за минулу добу до чергової частини Бердянського відділу поліції, 21 виклик був здійсненний на сімейні «розбірки». При цьому ця «хвиля» розпочалася десь о 7-й вечора і пригальмувала тільки о 7-й ранку, а як кажуть, « ще не вечір», в цьому переліку фігурують 5 нічних розважальних закладів.

Діти стають фігурантами кримінальних зведень

Цілком природно, що напередодні свят громадяни бажають порадувати рідних і близьких якимись подарунками. Тому активно вибирають і замовляють через інтернет-сайти товари. Цим користуються шахраї. Вчора знову надійшло 3-ри матеріали про випадки перерахування грошей на вказані рахунки, після чого зв'язок з «продавцями» перервався. В 2-х випадках мова йде про 200-250 грн. А ось жителька міста, 1961 року народження, бажаючи придбати гіроскутер, перерахувала 3000 грн. Прийміть ці випадки до уваги і візьміть за правило розраховуватися тільки по факту отримання товару або послуги.

І знову, на жаль, діти стають фігурантами кримінальних зведень.

Так до лікарні був доставлений 6-ти річний хлопчик з опіками тулуба і кінцівок - він внаслідок необережності перекинув на себе чашку з окропом. Лікарі надали йому необхідну допомогу. Зрозуміло, що такі випадки передбачити важко, але, все ж таки, проведіть профілактичні бесіди з своїми дітьми, особливо напередодні свят, коли в домі з"являються різні вибуховонебезпечні "іграшки".

А ось наступна ситуація, незважаючи на всю серйозність в медичному і юридичному плані, має ознаки курйозності. До міськлікарні поступила дівчинка. Попередній діагноз – ЧМТ внаслідок падіння. І, яке ж було здивування лікарів, коли з’ясувалося, що пацієнтка напередодні, що називається «вживала» - батько, начебто, пригостив пивом. В принципі, є така шкідлива тенденція у багатьох сім’ях, але ж в даному випадку мова йде про дівчинку 2015 року народження. Інформацію перевіряють співробітники підрозділу ювенальної превенції Бердянського відділу поліції. Якщо це підтвердиться і виявиться причинно-наслідковий зв’язок не виключена відповідальність батьків. Але ж, зрозуміло, що головне це здоров’я дівчинки. Тому, шановні дорослі, давайте без гусарства, не треба демонструвати які ви сучасні і «продвинуті» батьки, особливо за Новорічними столами. Не спішіть долучати дітей до алкоголю в будь якій формі.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
вчора, 16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок