Двоє з ножовими пораненнями і 10000 тисяч "за сина в ДТП" в кримінальній хроніці за четвер, 29 грудня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
30.12.2016 · 12:19 · переглядів - 3433

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, до чергової частини надійшла 61 заява від громадян. На жаль навіть наближення, мабуть головного родинного свята – Нового року, не вгамовує напруження людських відношень.

Двоє з ножовими пораненнями і 10000 тисяч "за сина в ДТП" в кримінальній хроніці за четвер, 29 грудня

Так вчора, близько 23 години, до міськлікарні поступила 40-ка річна громадянка з діагнозом: проникаюча колото-різана рана черевної порожнини. Як з’ясували співробітники поліція, за попередніми даними тілесні ушкодження їй нанесла інша громадянка, раніше засуджена, 1990 року народження, під час сварки в домоволодінні, що в мікрорайоні «Колонія». Всі обставини будуть встановлені в ході слідства. З аналогічним діагнозом близько третьої години ночі, це вже сьогодні, в міськлікарню був доставлений і місцевий мешканець 1971 року народження. Тут теж співробітники поліції зясовують всі обставини, але за попередніми даними тілесні ушкодження чоловік наніс собі сам, коли співмешканка, 1978 року народження, в ході застілля повідомила, що «між ними все закінчено». Це підтверджують і свідки, і лікарі, і сам потерпілий. Будемо сподіватися, що в обох випадках переможуть і лікарський професіоналізм, і людські відносини, і все закінчиться добре.

Не вгамовуються шахраї. Так о 12 годині дня 29 грудня до відділу поліції звернулася жителька міста, 1971 року народження, з повідомленням, що ще опівночі їй подзвонив невідомий і, голосом схожим на голос сина сказав – мов потрапив в ДТП, збив дівчину і для залагодження питання треба 20000 грн. Жінка запитала – «а що з голосом?». На що той відповів, що розбив ніс. Крім цього у неї не викликало підозри і те, що «син» погодився на 10000 грн., і вона, тоді ж вночі, передала гроші поки невстановленому «посильному». І тільки зранку додзвонившись синові з’ясувала, що ні в яке ДТП він не попадав.

І закінчити останній, сподіваюсь у цьому році, "бюлетень" дозвольте повідомленням від жителя с.Осипенко. Він просить прийняти міри до невідомого, який намалював на його паркані недруковане слово. Шановні добродії, по-перше – це дитячість, а по-друге – кримінальне правопорушення. Направте творчий порив у щось корисне.

Від імені всього колективу і керівництва Бердянського відділу поліції дозвольте привітати всіх жителів міста і району з Новим роком! Побажати вам і вашим рідним міцного здоров’я, добробуту, мира, любові.




Останні новини Бердянська
вчора, 16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок