Дев'ять смертей та випадки шахрайства у кримінальній хрониці за 03 січня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
04.01.2017 · 12:36 · переглядів - 4156

Короткий огляд кримінальних зведень за минулу добу

Дев'ять смертей та випадки шахрайства у кримінальній хрониці за 03 січня

До чергової частини надійшло 64 заяв від громадян. 

Тяжких злочинів допущено не було, але звертає на себе увагу велика кількість конфліктних ситуацій на побутовому підґрунті, з взаємними образами і спричиненням тілесних ушкоджень. А ще виклики на факти раптової смерті громадян. При цьому з 9-ти таких випадків у трьох фігурують молоді люди.

Так у гостиниці по вул. Горького лікарі ШМД не змогли врятувати 30-ти річного чоловіка, який тут відпочивав з друзями і вживав алкоголь. По вулиці Чкалова лікарі констатували смерть громадянина 1990 року народження, а в селі Осипенко помер парубок 1998 року народження – інвалід 1-ї групи. Звертаємо увагу на ці випадки і закликаємо до помірності під час свят, які можуть спровокувати погіршення здоров’я.

Продовжуються випадки шахрайства – так мешканець міста перерахував 1000 грн. за комп’ютер, об’яву про продаж, якого вичитав на інтернет-сайті. Після чого зв'язок з «продавцем» перервався.

І ще на один випадок хочемо звернути вашу увагу. Наприкінці 2016 року до Бердянського відділу поліції звернувся житель с. Осипенко с заявою, що у нього з двору вкрали автомобіль «Таврія». Була порушена карна справа, на місце пригоди виїхали співробітники поліції, були застосовані невідкладні оперативно-розшукові заходи. В підсумку автомобіль був знайдений на подвір’ї кума заявника, де вони напередодні «відпочивали» за пляшкою, і про що він забув, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. В принципі все добре, що добре закінчується. Але тепер, не виключено, що слідчий Руслан Іщенко, в провадженні якого була кримінальна справа, перекваліфікує її на ст.383 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про скоєння злочину) і заявник із потерпілого перетвориться на підозрюванного. Тому просимо громадян більш відповідально ставитися до виклику екстрених служб.

На сьогодні це всі новини.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок