Крадіжки, шахрайства та п'яні розбірки в кримінальній хроніці за середу, 4 січня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
05.01.2017 · 12:02 · переглядів - 1665

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, до Бердянського відділу поліції надійшло 60 заяв

Крадіжки, шахрайства та п'яні розбірки в кримінальній хроніці за середу, 4 січня

Охорону громадського порядку і оперативне реагування на звернення громадян здійснювали співробітники сектору реагування патрульної поліції № 4, під керівництвом Романа Кузменка.

Тяжких злочинів допущено не було, але тенденція великої кількості конфліктних ситуацій на побутовому підґрунті, зберігається. А одна з них взагалі закінчилася спричиненням тяжких тілесних ушкоджень. Так житель міста 1967 року народження, до речі раніше засуджений, в ході сварки наніс своїй співмешканці, 1985 року народження, проникаючу колото-різану рану лівої половини грудної клітини - начебто образився коли та зробила йому зауваження про зловживання алкоголем. Будемо сподіватися на професіоналізм лікарів. Ну, а підозрюваного чекає чергова кримінальна відповідальність.

Були зареєстровані 2-і заяви про крадіжки.

Так хазяйка домоволодіння по вулиці Туристична повідомила, що в період з 31 грудня по 4 січня невідомі шляхом підбору ключа вкрали телевізор «Samsung» та простирадла, збиток 8000грн. А з незамкненого гаража домоволодіння по вул.Вроцлавська, вчора, поки невстановлені зловмисники, вкрали електродриль, зарядний пристрій і саморобний електронождак.

Було зареєстровано і 3-ри заяви по факту шахрайства.

В 2-х випадках громадяни перерахували гроші за товар, об’яву про продаж, якого вичитали в інтернеті, після чого зв'язок з мнимими продавцями перервався. А житель Житомирської області, якому подзвонили невідомі від імені банківських працівників, мовляв «Ваша картка заблокована», - повідомив їм номер та код своєї банківської картки. Після чого з його рахунку були зняті 4000грн. Прийміть ці випадки до уваги і не довіряйте нікому свої персональні данні.

І на останок про випадок, який стався в с.Дмитрівка, Бердянського району.

В чергову частину надійшов дзвінок, що по селу бігає велика собака і лякає людей. Начебто її опасається навіть її господар і просить її застрелити. Для її знешкодження на місце виїхала група швидкого реагування відділу, відповідальний Роман Кузменко, інспектор дозвільної системи Андрій Заіка, місцевий єгер Іван Пінчук. Але на місці вони з’ясували, що собака, не дивлячись на великі розміри, небезпеки не представляє, а ось її господар, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, поводить себе неадекватно. Тому тварину передали родичам господаря, а на нього склали протокол за ст. 154 КУпАП (Порушення правил утримання собак і кішок). Ось так, завдяки людяності, взагалі то чужих людей, підступність і зрада близьких не призвели до загибелі ні в чому не винної тварини.

На сьогодні це всі новини. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок