Сімейні конфлікти, крадіжки з магазинів та "поштовий детектив" у кримінальній хрониці за 05 січня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
06.01.2017 · 16:19 · переглядів - 2402

Короткий огляд кримінальних подій за минулу добу

Сімейні конфлікти, крадіжки з магазинів та "поштовий детектив" у кримінальній хрониці за 05 січня

До Бердянського відділу поліції надійшло 60 заяв від громадян. Тяжких злочинів допущено не було. Охорону публічного порядку, оперативне обслуговування здійснювали співробітники сектору реагування патрульної поліції №2 Бердянського відділу, під керівництвом Євгена Білоусова.

На жаль не зменшується кількість викликів на конфліктні ситуації на сімейному та побутовому підґрунті. Тому співробітники поліції вимушені багато часу витрачати на заспокоєння та «виховання» взагалі-то дорослих людей. Але, чесно кажучі, здавалося б прості ситуації не завжди мають «прості» рішення. Ось наприклад – з будинку по вул.Італійська,43 надійшло повідомлення, що у сусіда шумить «весела» компанія; аналогічна заява з вул.Софіївська,30 –тут заважає сусідка; по вул.М.Шоссе,4 у сусідів гучно працює телевізор. І кожний знаходиться на своїй конституційно захищеній території, і у кожного своя правда. Шановні, давайте поважати права один одного.

Серед кримінальних подій – це повідомлення про крадіжку 4-х продуктових візків з ТЦ в нагорній частині міста. Сума збитків склала 20000грн. З одного боку тут служба охорони працює професійно. Так, наприклад, в цьому ж торгівельному центрі вчора був затриманий місцевий мешканець, 1989 року народження, який намагався пронести «мимо» каси вушні палички. А ось з візками постійно проблеми.

Добре спрацювала група швидкого реагування у складі Єгора Вирвіча, Василя Скорохода і Олександра Кушніра, які, отримавши виклик, по гарячому затримали крадія – місцевого, 1975 року народження. Вчора, близько 16 години, він зайшов до магазину по пр. Азовському і, схопивши рулон меблевої тканини, кинувся навтьоки (ну прямо Адріано Челентано з фільму «Блеф»). Треба відзначити і не байдужих громадян, які спробували його наздогнати, і зорентували прибувших співробітників поліції.

А ось інша крадіжка поки не розкрита і не вкладається у здоровий глузд. Поки невстановлені зловмисники з під’їзду №2 по вул. Грецька, 50, вчора в період з 10 до 14 години, викрали 2-і стійки з поштовими ящиками – усього 16 шт. Може хтось таким чином хоче допомогти Діду Морозу в отриманні великої кількість листів на свята? Не треба за нього хвилюватися – поверніть, будь ласка, непотрібну вам річ на місце. Також просимо відгукнутися можливих свідків.

На сьогодні це всі новини.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 травень, четвер 2024
вчора, 15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок