Проведено зустріч керівництва обласної Нацполіції з мерією Бердянська

По матеріалам Відділ комунікації поліції Запорізької області
18.01.2017 · 10:52 · переглядів - 755

17 січня відбулася робоча зустріч заступника начальника Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Андрія Долинного з міським головою Бердянська Володимиром Чепурним та секретарем міськради Олексієм Холодом

Проведено зустріч керівництва обласної Нацполіції з мерією Бердянська

Вранці 17 січня до мерії Бердянська завітала поліція. Окрім заступника начальника ГУНП Андрія Долинного у гості до місцевої влади прийшли начальник Бердянського відділу поліції Олексій Лєвін, його заступник Олексій Мамчій, а також голова обласної профспілки атестованих працівників ОВС Віктор Нестеренко. Правоохоронці ознайомили керівництво міста з штатними змінами у місцевому відділі поліції. Зокрема - із веденням нових структур – чотирьох секторів швидкого реагування патрульної поліції, і, у зв’язку з цим, новою формою роботи відділу.

Новостворений підрозділ покликаний забезпечити максимально швидке реагування на виклик громадян і термінове прибуття на місце події. Адже, як свідчить статистика, вуличні злочини найбільш ефективно розкриваються саме по гарячих слідах. Тож тепер за кожним районом міста закріплено один із секторів нової служби.

Не залишилося поза увагою і питання матеріально-технічного забезпечення груп швидкого реагування. Міська влада запевнила поліцейських, що надаватиме новоствореному підрозділу необхідну допомогу.

У цілому, як зазначив Андрій Долинний, діалог з владою вийшов цілком продуктивним.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок