Затримання крадія та шахрайство у кримінальній хрониці за 17 січня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
18.01.2017 · 10:59 · переглядів - 1256

Огляд поточних кримінальних подій за минулу добу

Затримання крадія та шахрайство у кримінальній хрониці за 17 січня

Охорону публічного порядку, оперативне обслуговування здійснювали співробітники сектору реагування патрульної поліції №2 Бердянського відділу, під керівництвом Євгена Білоусова. До чергової частини надійшло 44 заяви, тяжких злочинів допущено не було.

А розпочнемо з випадку шахрайства. Жителька міста, 1974 року народження, вичитала на інтернет сайті оголошення про продаж об’єктиву до фотоапарату. Додзвонилася до «продавця», отримала номер рахунку, відправила 3700грн. Не отримавши товар звернулася до поліції. Шановні, враховуючи кількість шахраїв, в котрий раз наголошуємо на необхідності здійснення оплати тільки по факту отримання товару або послуги.

Спільний наряд Бердянського відділу поліції і ВДСО затримали мешканку міста, 1983 року народження, яку підозрюють у крадіжці 5-ти флаконів туші для вій з магазину по пр. Азовському.

А наряд групи реагування патрульної поліції у складі Андрія Чепака і Віталія Бондаренка під час патрулювання території, виявили в районі вул.Щербака жінку, яка лежала на проїжджій частини. Зупинившись вони з’ясували, що жіночка впала і, скоріше за все, зламала ногу. Поліцейські допомогли їй підвестися, викликали «швидку» і, дочекавшись лікарів, допомогли сісти у автомобіль.

Будемо сподіватися, що все закінчиться добре.

На сьогодні це всі новини.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок