Звіряче вбиство та розшук «безвісті відсутніх» у кримінальній хрониці за 18 січня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
19.01.2017 · 12:15 · переглядів - 3886

Зафіксовано 68 випадків правопорушень, з приводу яких громадяни звернулися до Бердянського відділу поліції за минулу добу

Звіряче вбиство та розшук «безвісті відсутніх» у кримінальній хрониці за 18 січня

Охорону публічного порядку, оперативне обслуговування здійснювали співробітники сектору реагування патрульної поліції №3 Бердянського відділу, під керівництвом Романа Мінкова.

А розпочнемо з надзвичайної події – виявлення тіла, місцевої мешканки 1965 року народження, з видимими ознаками насильницької смерті. За попередніми даними потерпіла проживала з своїм співмешканцем, 1959 року народження, по вул.Севастопольска, де вони вели антисоціальний образ життя. Під час чергового зловживання алкоголем, на фоні виниклої неприязні, він наніс їй декілька ударів по голові тупим предметом. Підозрюваний затриманий, знаходиться в ІТТ Бердянського відділу поліції. Слідчим Іриною Діденко проводиться досудове розслідування за ст. 115КК України (Вбивство) в ході якого, у т.ч. і після отримання висновків судмедекспертизи, будуть з’ясовані всі обставини.

Ще на один випадок хочу звернути вашу увагу і попросити допомогу громадськості. Вчора, близько 12.30, в магазині «Секонд-хенд», що по вул. Італійська, подружня пара похилого віку – інваліди, загубили сумочку, в якій були всі їхні збереження і документи. В матеріалах фігурує якась жінка, яка, начебто, з нею ходила і запитувала хто власник. Велике прохання відгукнутися можливих свідків. Звертатися можна по т.102, або безпосередньо до начальника сектору дільничних офіцерів поліції Олега Панчука.

Багато часу у співробітників поліції займає робота по розшуку та поверненню додому «безвісті відсутніх» підлітків. Так вчора в екстреному порядку була знайдена 13-ти річна дівчинка, яка, після конфлікту у школі, залишила дома записку і, прихопивши «заначку», пішла у невідомому напрямку. Вона поступила як радять психологи – якщо щось не ладиться, розпочни з зачіски. І після відвідування салону, коли вона зв’язалася із знайомими, які вже були попередженні, її і знайшли.

А ось розшуки Катерини Васильєвої, 2000 року народження, студентки кулінарного технікуму, поки тривають. Прохання до самої дівчинки, громадян які знають про її місцезнаходження, повідомити поліцію або батьків у зручний для вас спосіб.

Ну, що сказати – проблема «батьків і дітей» розпочалася не вчора і закінчиться, на жаль, не завтра, але треба цьому приділяти належну увагу.

Таку, наприклад, яку проявили співробітники поліції відносно громадянки 1943 року народження. Вона загубилася і її вчора, близько 18 години, привели до відділу незнайомі люди. Тут її особистість була встановлена і група реагування патрульної поліції доставила її за місцем мешкання на мікрорайон «Ліски». Дякуємо небайдужим нашим землякам.

На сьогодні це всі новини.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок