Бердянські поліцейські затримали розбійника-гастролера (фото)

По матеріалам Відділ комунікації поліції Запорізької області
24.01.2017 · 16:55 · переглядів - 2749

У Бердянську група реагування патрульної поліції, терміново прибувши на виклик небайдужої громадянки, по гарячих слідах затримала мешканця сусідньої області, котрий скоїв розбійний напад на помешкання жінки-підприємця.

Бердянські поліцейські затримали розбійника-гастролера (фото)

23 січня 2017 року о 08:37 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області зателефонувала мешканка вулиці Ломоносова. Схвильована жінка повідомила, що у сусідній квартирі щось відбувається: вона чула крик сусідки та звуки чоловічої лайки.

На місце події терміново прибула група реагування патрульної поліції. З`ясувалося, що на згадану квартиру було скоєно розбійний напад. Двоє невідомих, підібравши ключ до вхідних дверей, увійшли до помешкання. Власниця житла – приватний підприємець знаходилася вдома. Погрожуючи жінці ножем, розбійники відкрито заволоділи майном потерпілої на загальну суму близько семидесяти тисяч гривень, після чого зникли з місця події.

Оскільки з моменту втечі зловмисників до прибуття поліцейських пройшли лічені хвилини, відпрацьовуючи прилеглу територію, вдалося виявити та затримати одного з розбійників по гарячих слідах. Затриманий – раніше засуджений 32-річний мешканець Донецької області. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження другого злодія та його затримання.

Триває кримінальне провадження, розпочате за ознаками ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок