Кримінальна хроніка за вівторок, 24 січня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
25.01.2017 · 12:15 · переглядів - 758

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, до Бердянського відділу поліції надійшла 61 заява від громадян

Кримінальна хроніка за вівторок, 24 січня

Охорону публічного порядку, оперативне обслуговування здійснювали співробітники сектору реагування патрульної поліції №4 Бердянського відділу поліції, під керівництвом Романа Кузменка. 

А розпочнемо з чергового випадку шахрайства.

Жителю міста 1966 року народження, до речі, цілком обізнаної в правових питаннях людини, подзвонив невідомий. Представився, як співробітник банку і повідомив, що на його картці виникнув збій, і щоб це виправити попросив назвати 4-ри останні цифри картки. Після того як заявник виконав його прохання, з рахунку щезло понад 12000 грн. В черговий раз нагадуємо, що справжні співробітники банку не відстежують стан ваших карток і займуться цим питанням тільки після вашого особистого звернення в банківську установу, і не інакше.

Надійшла заява і від мешканки міста 1976 року народження. Вона повідомила, що ще 22 січня у неї зникла сумка, яку вона залишила без нагляду біля під’їзду будинку по пр. Азовському,53, в якій знаходився мобільний телефон «Samsung», вартістю 4500 грн. Будьте уважні - на жаль, у Бердянську доволі рідкі випадки повернення загублених речей. А у дівчинки 2006 року, учениці однієї зі шкіл, мобільний телефон «iPhone6», вартістю 16000 грн., пропав із роздягальні. Порушена кримінальна справа. Ми не будемо дискутувати про доречність такого дорогого гаджету у 10-ти річній школярці і про те, що не всі батьки в змозі дозволити такі подарунки – це справа особиста. Просто замисліться. А ось розглянути батьківськими комітетами питання про введення шкільної служби охорони – «шкільної поліції», якщо бажаєте, було б, мабуть, доречно.

Співробітники кримінальної поліції виявили і вилучили у мешканця міста, 1980 року народження, медичний шприц з речовиною коричневого кольору - ймовірно так званою «ширкою». Направлено на дослідження.

Дуже багато випадків конфліктних ситуацій на побутовому і сімейному підґрунті, у т.ч. з спричиненням тілесних ушкоджень – 19 викликів, і це тільки за одну добу. Крім того, що це відволікає значні ресурси співробітників поліції, які б могли бути використані з більшою користю для суспільства, нагадуємо, що таки «розборки» можуть призвести до відповідальності, у т.ч. кримінальної. Давайте вирішувати питання цивілізовано.
На сьогодні це всі новини. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.

Ігор Горецький, сектор моніторингу Бердянського ВП ГУ НП в Запорізькій області.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок